90'lık Mahmut Dede'nin çarpıcı Erdoğan tespiti

90 yaşındaki Mahmut Dede'nin Erdoğan'a övgüler dizdiği video internette en çok paylaşılan videolar arasında yerini aldı.

GİRİŞ 23.03.2014 17:53 GÜNCELLEME 24.03.2014 09:21
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde internette yayınlanan ve Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretler yapıldığını söyleyerek Zaman gazetesini yere fırlatan teyzenin yer aldığı videonun bir benzeri daha sosyal medya fenomenleri arasında yerini aldı..

Gözleri görmeyen 90 yaşındaki Mahmut Dede'nin torunları tarafından çekilen videoda, Mahmut Dede Başbakan Erdoğan sevgisinden bahsediyor.

"ERDOĞAN 2. FATİH"

"Tayyip Erdoğan deyince orda duracaksın. O Allah vergisi" diyen Mahmut Dede, bunun herkese nasip olmayacağını savundu. Marmaray projesinden da övgüyle söz eden Mahmut Dede, "Daha neler yapsın. Allah devlete zeval vermesin" diyerek ilginç bir benzetmede bulundu.

Başbakan'ı, 2. Fatih Sultan Mehmed olarak tanımlayan Mahmut Dede videoda , "Bu herkese nasip olmaz, Fatih gemileri karadan yürütmüştü, Erdoğan da denizin altından tren geçirdi. Bu herkese nasip olmaz" diyor.

"SOYGUN İDDİALARI MUHALEFETİN VE ŞEYTANLARIN HAZIRLADIĞI KARALAMA"

Torununun sorduğu Başbakan Erdoğan hakkında son günlerde yürütülen yolsuzluk suçlamalarını da yorumlayan Mahmut Dede, "Şimdi bana bak. Siz zeki insanlarsınız. Bu Tayyip Erdoğan 6 aylık bir hükümet değil ki... Tayyip Erdoğan 12 seneden beri Türkiye'ye hizmet veriyor. Yani soygunu bir senede mi yaptı? Var mı böyle bir şey? Alavere dalavere bu muhalefetin, şeytanların hazırladığı bir tür karalama... Yok böyle bir şey... Bunu para babaları yaptı." açıklaması yaptı.

Fethullah Gülen ile ilgili kanatlerini de sıralayan Mahmut Dede, 'Gülen'in tehlikeli olacağını 5 yıl öncesinde tahmin ettiğini' dile getirdi. Mahmut Dede, "Fethullah Hoca'nın amacı Türkiye'yi teslim almak idi. Ben bu olacakları 5 seneden beri bekliyordum. Şimdi Tayyip Erdoğan'a beddua ediyormuş. Tayyip Erdoğan'a dünya dua ediyor." dedi. 

Başbakan Erdoğan'a geçmişte bir mektup yazıp selam gönderdiğini ancak cevabını henüz alamadığını da ifade eden Mahmut Dede, "Ben ona kıyamam. O tüm Türkiye'nin medarıdır. Allah uzun ömür versin. Türkiye'nin Tayyip Erdoğan'a en az 15 sene ihtiyacı var. Türkiye anlarsa... Siz anlarsanız. Nerdeeen nere?" şeklinde konuştu.

Adnan Menderes'in ve Turgut Özal'ın nasıl siyasi komplolarla ortadan kaldırıldığını da anlatan Mahmut Dede, "Adnan Menderes'i, Turgut Özal'ı, Ecevit'i yediler. Erdoğan da boğazlarında kaldı" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • mehmet köse 9 yıl önce Şikayet Et
    dedenin mübarek ellerinden öpüyorum canlı tarih ve chp nin geçmişte yaptığı melanetleri tek tek anlatıyor işte bu millet hep dedelerinin anlattıkları sebebiyle chp ye oy vermeyor biliyorlarki chp ingiliz partisi kendini lord milleti avam gören zihniyet
    Cevapla
  • ali demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Öncesine Dönmek mi İstiyorsunuz. Öncesinde devlet bazılarına çalışırdı, milletin çoğu Hayal kuracak kadar para kazanamıyordu. Garibandık, Sahipsizdik, En basiti elektriklerimiz mum gibiydi o da zırt pırt kesiliyordu, kesilince müracaat edilecek yer yoktu öyle kalıyorduk. Şimdi hangi memur görevini savsaklayabilir, Başbakan görevini yapmayan memurun, kurumun yakasına hemen yapışıyor. sarsıntı yok yollarda artık.
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 10 yıl önce Şikayet Et
    eskiden. yaşım 37, 1993 te Lise 1. sınıftaydım ve bu hizmet hareketi denen cemaatle tanıştım okuldaki arkadaşlarım vasıtasıyla, o sıralar güzeldi, dini sohbet, namaz vs. her şey olması gerektiği gibiydi, Fethullah Gülen'in sohbet kasetlerini alır evde dinler ve dinlerkende ağlardım. aradan 21 yıl geçmiş şimdide ağlıyorum bu zatın şu anki halini gördükçe ve bunca zamandır aldatılmış olmanın verdiği üzüntü nedeniyle. Allah onu ıslah eylesin bizleride affeylesin (amin)
    Cevapla
  • WEDATT 10 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK YÖNETİCİLER ÇOK AZ GELİR. türkiye bu büyük adamı bir yakaladı pir yakaladı. bu millet bu adamın kıymetini biliyor ve peşini bırakmıyor. bu dönemdeki hizmet insanları da gerçekten iyi insanlar. aralarına sızmış kötüleride sıyırıp atıyorlar iyi de ediyorlar. bu adamın gerekiyorsa gerçekten sürekli iktidarda durdurulması ve özellikle türkiyenin ekonomik olarak çook büyütülmesi gerekmektedir. keşke türkiye'nin kendi arabası, kendi ürettiği, uçak helikopter araba diğer vasıta motorlarını kendi üretse. kendi harp silahlarını kendi üretip kendisi geliştirse ve dünyayla rekabet etse. inşallah bu büyük adamı sürekli iktidarda tutupta istikrarı devam ettirirse türkiye bunları elde eder inşallah.
    Cevapla
  • bütünlük isteyen kürt 10 yıl önce Şikayet Et
    ali dem. eskiden hristiyan papazlar günah çıkararak herkesi cennete koyuyordu . bu diyalog sürecinde baş vaiz kır atın yanın da duran ya huyundandır ya suyundandır sözünü haklı çıkarırcasına kimin cennete kimin cehenneme gireceğini karar veriyor. yanlış tarafmış siz tarafınızı İslami olarak açıklayın . CEBRAİL AS İLE GÖRÜŞEN NE OLUR CEBRAİL AS KİMİN EMRİNİ GETİRİR BU SORULARIN CEVABI 1)PEYGAMBER OLUR. 2) ALLAHIN EMRİNİ GETİRİR BAŞ VAİZ BUNU ANALAMINI BİLMEYECEK KADAR DERİN DEĞİLSE ZATEN PEŞİNDEN GİTMENİZE GEREK YOK HA BİLİPTE BÖYLE SÖYLÜYORSA HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN BİR SAHTE PEYGAMBERİNİZ OLDU İSLAMA GÖREDE YANLIŞ TARAF SİZ OLUYORSUNUZ DEDE DEĞİL
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı