CHP'liler AK Parti'li aileye saldırdı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, balkonunda AK Parti adayının afişi asılı olan Sercan Türkoğlu, evine gelerek afişi indirmek isteyen CHP'lilerce darp edildiğini iddia etti.

CHP'liler AK Parti'li aileye saldırdı
CHP'liler AK Parti'li aileye saldırdı
GİRİŞ 25.03.2014 15:39 GÜNCELLEME 25.03.2014 15:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay, 22 Mart Cumartesi günü Körfez ilçesi Atalar Mahallesinde meydana geldi. CHP'li olduğu iddia edilen bir grup, Sercan Türkoğlu'nun (53) evinin önünde miting yaptı.

İddiaya göre, bina altında bulunan Erzurumlular Derneği önünde düzenlenen miting esnasında evde asılı olan AK Parti posterini gören kalabalık, posteri bahane ederek eve Türk bayrağı asmak için çıktı. Ev sahibi Sercan Türkoğlu (28), eve gelen kişilerden bayrağı alarak balkona astı. Daha sonra miting yapan grup tekrar eve çıkarak üzerinde Başbakan Erdoğan, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi adayının resimlerinin bulunduğu posterin indirilmesini istedi.

Bununla da yetinmeyen grup CHP bayrakları asmaya çalıştı. Bu talebi kabul etmeyerek karşı çıkan Sercan Türkoğlu ve grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu bina dışında miting yapan öfkeli grup, apartmana çıkmaya başladı. Bu sırada ne olduğunu anlayamayan Sercan Türkoğlu ve kardeşi Oğuzhan Türkoğlu (23), ellerinde satır ve döner bıçakları olan grup tarafından darp edildi. Olayı duyarak eve gelen baba Hulusi Türkoğlu kavgayı ayırmaya çalıştı. Baba Türkoğlu, darp edilen iki kardeşi saldırganların elinden alarak, CHP'li olduğu iddia edilen kişileri bina dışına çıkardı.

Olay hakkında konuşan baba Hulusi Türkoğlu, dün burada CHP'nin mitingi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Doğal olarak buraya geldiler. Bu bina benim olduğu için kendi partimin posterini binama astım. Miting esnasında CHP'den iki kişi yukarıya çıkıp, 'Buraya Türk Bayrağı asalım' diyorlar. Oğlum diyor ki, 'Türk bayrağını verin biz asarız'. Oğlum hanımıyla beraber bayrağı asıyor. Astıktan sonra iki kişi tekrar geliyor, CHP'nin bayrağı elinde. Diyorlar ki 'CHP'nin bayrağını buraya asacağız'. Oğlum buna müsaade etmiyor. İki kişi daha çıkıyor yukarı ve posteri yırtmaya başlıyor. 'Posteri indireceksiniz' diyorlar. Oğlum da, 'Buna müsaade etmem' diyor. Ondan sonra 50-60 kişi merdivenden yukarıya çıktılar. Ne demir kalıyor ne kapı kalıyor. Çocuklarımı darp ediyorlar. Hastaneden darp raporu alıp şikayetçi olduk."

Olayda darp edilen Sercan Türkoğlu da, yapılanlara üzüldüklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Olmaması gerekirdi. Şiddetle kınıyorum. Bir tanesi küfrederek bıçak çıkardı. Arkadan birisi ayakkabımı çıkarıp kafama attı. Kendi pankartlarını asmak istediler, ben buna müsaade etmedim. Türk bayrağını zaten oraya ben astım. Biri bir tarafımdan yapıştı biri bir tarafımdan. Beni aralarına aldılar. Verilmiş sadakam varmış aralarından sıyrıldım. Üstüm başım zaten paramparça oldu."

GÖRGÜ ŞAHİTLERİ OLAYI ANLATTI

Olayı gören bir mahalle sakini de "Miting yapmak için toplanan gruptan bir kaç genç yukarı balkona çıktı. Baktım balkonda Başbakanın posterinin üzerine bayrağı çekiyorlar. O arada ben şahsen aşağıya indim. Dedim ki , terbiyesizlik yapmayın. Yukarıda dairenin sahibi ile onların arasında kargaşa çıktı. Oradaki posteri çıkarıp yerine CHP'nin posterini asmak istediler" dedi.

Öte yandan, olay sonrasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sercan Türkoğlu ve Oğuzhan Türkoğlu hastaneden aldıkları darp raporu ve evlerinde saldırıda kullanıldığını iddia ettikleri kesici aletlerle polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • MURAT ÜNLÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    chp. %20 nin altına doğru kayıyor her mitingde kılıçdaroğlu daha az oy almak için akıllı bir adamın dinleyince içinden hiç bir anlam çıkaramayacağı cümlelerle chp nin seçmenleriyle dalga geçiyor bu mu lider diyen yüzlerce insan var çevremde gerçekten şaka gibi adam bu kılıçdaroğlu ancak tabi tabana yansıması böyle gerginlik şeklinde oluyor yukarıda iyi temsil edilemezsen aşağıda gerilir ve gezideki yüzünü ortaya çıkarırsın.lide görmesel lider diye kaptırcaklark.k.yı
    Cevapla
  • Aysu Vatan 10 yıl önce Şikayet Et
    saldırganlar. bunlardan herşey beklenir şerlerinden allaha sığınırız
    Cevapla
  • Serkan Gergin 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru mu. Gezi sürecinde de başörtülü arkadaş ve yakınlarımıza onlarca kez yüzyüze dil uzattılar laf attılar. inanılır.
    Cevapla
  • ali yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    cahalet partısı turkıyeden silinecek. chp diye birşey kalmıyacak inşallah
    Cevapla
  • Aysu Vatan 10 yıl önce Şikayet Et
    saldırganlar. sandıktan çıkamayacaklarını anladılar ya nereye saldıracaklarını şaşırdılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı