Türkiye Suriye'yi top atışına tuttu!

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne, Suriye'den atıldığı anlaşılan bir top mermisi düştü.

Türkiye Suriye'yi top atışına tuttu!
Türkiye Suriye'yi top atışına tuttu!
GİRİŞ 27.03.2014 19:25 GÜNCELLEME 28.03.2014 00:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Saat 17.30 sıralarında öğretmenevine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki piknik alanının yanına düşen top mermisi, elektrik tellerini koparırken, yolun kenarındaki istinat duvarı da zarar gördü. Şiddetli patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edilirken, Kaymakam Turan Yılmaz da incelemelerde bulunup güvenlik güçlerinden bilgi aldı.

Öğle saatlerinde de ilçeye bağlı Yeşiltepe Köyü'nün kırsalına bir top mermisinin düştüğü, can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

TÜRKİYE, SURİYE'Yİ TOP ATIŞINA TUTTU

Hatay Valiliği, Yayladağı İlçesi'ne düşen top mermisiyle ilgili bir açıklama yaparak, angajman kuralları çerçevesinde, Suriye'ye topçu birlikleri tarafından top atışı yapılarak karşılık verildiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"27 Mart 2014 Perşembe günü saat 17.35 sıralarında Yayladağı İlçesi yerleşim alanı dışında bulunan boş araziye Suriye tarafından geldiği değerlendirilen bir top mermisi düşmüştür. Top mermisinin düştüğü bölge sınıra kuş uçuşu 3 kilometre mesafede olup, herhangi bir can ve mal kaybına neden olmamıştır. Olayla ilgili olarak, değişen angajman kuralları çerçevesinde sınırda bulunan topçu birliklerimiz tarafından atışın yapıldığı bölgeye misliyle karşılık verilmiştir."

YORUMLAR 9
  • burhan kamalı 10 yıl önce Şikayet Et
    başabakanımıza sahip çıkacaz bu bir görevdir . bu irancı el kaideci gizli taşeronların zülmünden ALLAHIM ONU ELBET EMİN KILACAKTIR eminimki bu olanları türkiye elbette hak etmiyor kim çekiyor çekende yayınlıyor konuşmalar vahim mesele o
    Cevapla
  • sadakad tde 10 yıl önce Şikayet Et
    flash flash. muhtemel türkiye-suriye savaşında MHP li bir kardeşim gitsin % 50 savaşsın diyor. Torpille kalorifer peteğinin dibinde askerlik yapan vatansever kardeşim bana MHP zihniyetinin fikir babalarını hatırlattı. Onlarda ey Musa rabbin ile git sen savaş diyorlardı. Bizim çakma vatanseverlerden farkımız biz bu ülkeyi şartsız şurtsuz seviyoruz.Ak partinin çakılı çivilerini saymaya kalsa bu zevatlar ömürleri yetmez ama bunların çakılı çivileri bile yok.Çaktılarsada bir çakıp bin söktüler.
    Cevapla
  • burhan kamalı 10 yıl önce Şikayet Et
    esete en büyük desteği iran vermiştir ve onun uşşağı maşası hizbolar vermştir . ikinci evin bu desteği eseti zülmün doruğuna taşımıştır türkiye ise pydyi korumuştur lideriini türkiye saklıyor daha ne yapak
    Cevapla
  • burhan kamalı 10 yıl önce Şikayet Et
    4 kişiden biri olmasınnn. evet 4 kişiden biri sallamış olmasınn
    Cevapla
  • izzet karadeniz 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE MHP NİN SATANSEVERLİĞİ. Bir muhalefet düşününki; Türkiye Cumhuriyetinin siyasi ve varlık itibarı ayaklar altın alınma pahasına, ucuz iç politik çekişmelerin hırsına kapılarak, sadece başbakanı iktidardan indirme uğruna, Türkiyenin itibarını uluslararası ve bölgesel bazda sıfıra indirmek adına, vatanın ve milletin birliği tehlikeye düşme pahasına da olsa halen PSİKOLOJİK HAREKET peşinde koşarak başbakan ve bakanları dinletmesi bu tür kaset, cd ve internet yayınlarından medet umması ARTIK VATANSATARLIK boyutuna ulaşmıştır. Artık iğrenç muhalefet anlayışınız ve tarzınız MİDE BULANDIRMAYA başladı. Bu millet bu vatanın yönetimini sizin gibi bulaşıllara teslim etmeyecek kadar basiret sahibi, vizyon sahibidir. Allah sizden MİLLETİ ve sizi de bu iğrençliklerden kurtarsın. AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!