Tekirdağ'da hortum

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Alaybey köyünde, şiddetli rüzgar ve yağışın ardından oluşan hortum nedeniyle bir kişi hafif yaralandı, 14 evde hasar meydana geldi.

Tekirdağ'da hortum
Tekirdağ'da hortum
GİRİŞ 28.03.2014 18:07 GÜNCELLEME 28.03.2014 18:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, hortum iki köy arasındaki merada ortaya çıktı ve ağaçları sökerek köy içerisine getirdi. Hortum nedeniyle köydeki elektrik ve telefon hatları koptu, 14 evin çatısı uçtu.

Köy sakinlerinden Münür Baş, evde otururken "alçaktan bir uçak geçer gibi" ses duyduklarını belirterek, "Dışarıya çıkamadım. Önüne kattığı her şeyi alabora yaparak götürdü. Çok feci bir şeydi. Yaşlı bir teyzemizi de metrelerce sürüklemiş. Şu anda yaralı hastanede" dedi.

Olayı öğrenerek köye gelen Kaymakam Mahmut Halal da, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sedat Akbıyık ile incelemelerde bulundu.

Halal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, bölgede büyük bir doğa olayı meydana geldiğini ifade ederek, "Allah'a şükür hafif şekilde atlatılmış" diye konuştu.

Halal, hortum dolayısıyla sürüklenerek yaralanan Remziye Çelik'in (85) Malkara Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını aktardı.

Bu arada ekipler, elektrik ve telefon hatlarının onarımı için çalışmalara başladı.

Tekirdağ'da şiddetli dolu

Tekirdağ şehir merkezinde aniden bastıran dolu hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 20 dakika etkili olan dolu nedeniyle trafikte aksamalar oldu, yağış sırada dışarıda bulunanlar zor anlar yaşadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Hakan Ç. 10 yıl önce Şikayet Et
    Kulağıma bir şeyler geldi...... Duydumki CHP olay yerine oy toplamaya yola çıkmışlar. Daha önce biz size söyledik diyorlarmış önce twitter sonra youtube sounda elektriklerinizi kesecekler diye CHP oy peşinde!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"