Gazeteci Emre Uslu için flaş iddia!

Önder Aytaç ve Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun gözaltına alınmasından sonra flaş bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Taraf yazarı Emre Uslu'nun kaçtığı söyleniyor.

Gazeteci Emre Uslu için flaş iddia!
Gazeteci Emre Uslu için flaş iddia!
GİRİŞ 29.03.2014 03:30 GÜNCELLEME 29.03.2014 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Önder Aytaç ile birlikte Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun gözaltına alındığı iddia edildi.

EMRE USLU KAÇTI İDDİASI

Hakkında yakalama kararı bulunduğu söylenen bir diğer gazeteci Emre Uslu'nun ise şu anda Brüksel'de olduğu için gözaltına alınamadığı iddia ediliyor.

Emre Uslu, gözaltılardan yaklaşık bir hafta önce Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitmişti.

Sosyal medyada hakkındaki "operasyondan kaçtığı" iddialarına "Seçimler için geri döneceğim" şeklinde karşılık vermişti.

YORUMLAR 3
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    niye kaçtı?. Devletin elinde çok ciddi deliller var ki bu kişilerin üzerinde yoğunlaşarak gözaltına alındılar. Emre Usluya da haber verildi seni de alacaklar diye o da kaçtı. Emre Uslu uslu durmazsan neticesine de katlanırsın.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 10 yıl önce Şikayet Et
    NEREYE GİDERSENİZ GİDİN HANGİ İNE GİRERSENİZ GİRİN. Sizi o ininizden çıkarır adalatin karşısına diker....İHANETİN hesabı sorulur...
    Cevapla
  • Erkan Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamlar Ne Biçim. İnşallah ikisini de yakalarlarlar. İkisinin de tipinde meymenet yok. İkiside top sakallı ve sanki sırf entellektüel bir hava katmak için bırakmışlar gibi duruyor. Hele o Emre Uslu denen fırıldak bir gün neredeyse onun yüzünden sinir krizi geçirecektim. Adam çıkmış STV ye Başbakan hırsız diye bas bas bağırıyor. Demezler mi adama sen kimsin hakim misin savcı mısın sahte olduğu aşikar bir ses kaydına dayanarak Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanına hırsız diyebiliyorsun. Sadece Doç olan bir gazeticisin. Gezeteci olsan bile bunları söyleyemezsin. Kısacası ikisi de fırıldak, ortalığı karıştıran tehlikeli tipler. Yakalanmaları çok isabetli olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum