Her şey oy kullanmak için

Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Çamalan Mahallesi'nde yaşayanlar, kara rağmen baraj gölünü kayıklarla aşarak oy vermeye gitti.

Her şey oy kullanmak için
Her şey oy kullanmak için
GİRİŞ 31.03.2014 17:07 GÜNCELLEME 31.03.2014 17:07

30 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde bazı vatandaşların oy kullanmak için yaptığı tehlikeli yolculuğu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Çamalan Mahallesi'nde yaşayanlar, kara rağmen baraj gölünü kayıklarla aşarak oy vermeye gitti. Çamalan Mahallesi Kozbük mevkisinde yaşayanlar kara rağmen sandığa giderek oylarını kullandı. İlçeye ulaşımın kayıklarla sağlandığı Kozbük'te yaşayanlar oy kullanmak için canlarını tehlikeye attılar. 30 Mart yerel seçimlerinde de ilçeye ulaşabilmek için kayıklar devreye girdi. Yoğun kar yağışı ve fırtınaya rağmen mahalleliler kayıklarla gölü aşıp sandığa giderek oylarını kullandı. Kayıkla vatandaşları gölün karşısına taşıyan İlker Zengin, "Mahallemizde yol olmadığı için Ayvacık'a gidip gelirken kayıkları kullanıyoruz. Mahallemizin yolunun yapılacağı konusunda yetkililer sözünü verdi. Bizler de zorlu olmasına rağmen vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için yine kayıklarla ulaşım sağladık. Yol yapılana kadar kayıklarla gidip gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!