Duygu simsarlarını hiç böyle görmediniz !

Maltepe'de dilenecekleri yerlere servisle dağıtılan dilenciler görenleri hayrete düşürdü. Görev bitimi servisten inip sokak ortasında üstlerini değiştiren dilenci ekibi görüntülendiklerini fark edince gazetecilere tepki gösterdi.

Duygu simsarlarını hiç böyle görmediniz !
Duygu simsarlarını hiç böyle görmediniz !
GİRİŞ 01.04.2014 09:15 GÜNCELLEME 01.04.2014 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maltepe'de iddiaya göre, dilencilik yaptıkları ilçelerden tek tek toplanan kadınlar akşam iş bitiminde servisle evlerine bırakılıyordu. Yol kenarına yanaşan minibüsten inen dilenciler, dilenirken giydikleri eski ve yırtık elbiseleri çıkartıp yeni elbiselerini giydiler.

Kimi dilenciler minibüs içerisinde kimileri ise kaldırım üzerinde elbiselerini değiştirdikleri gözlendi. Minibüs diğer dilencileri evlerine götürmek üzere yola çıkarken evlerini yolunu tutmak üzere buradan ayrılan iki dilenci görüntülendiklerini anlayınca tepki gösterdi.

Kaldırımda yürürken dilenci kadınlardan şüphelenen bir vatandaş, merak ettiği dilencilere ne yaptıklarını sordu. Dilenciler yaşlı adama "Biz ev temizliğine geldik" diye yanıt verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    DİLENCİLER. Sokakta duygu sömürüsü yapan ,bu insanları gördükçe çoğumuz cebimizdeki bozuk paralardan veririz,yani en az 100-250 krş.ve bir hesap yapalım,günde en az 8-9 saat ,haftanın 6 günü,hatta yedi günü çalışan bir asgari ücretli,mesai yapıp,günde 10-10 saat çalışsa dahi ,ayda eline 1200 tl tutarında para zor geçmektedir. ya bir dilenci,günde 4-5 saat bir yere dikilse,asgari ücretlinin haftada kazandığını kazanmaktadır. inanmassanız bir dilenciyi çok değil,5-10 dakka izleyin,bu 5-10 dakkada kaç kişinin para verdiğini görün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak