YSK Başkanı Güven: Hata varsa düzeltilir

YSK Başkanı Sadi Güven, yapılan itirazlar sonrası yaptığı açıklamada "Bir hata varsa düzeltilir" dedi.

YSK Başkanı Güven: Hata varsa düzeltilir
YSK Başkanı Güven: Hata varsa düzeltilir
GİRİŞ 01.04.2014 10:31 GÜNCELLEME 01.04.2014 11:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, ıslak imzalı tutanaklarda hata olduğuna ilişkin iddialar üzerine, "Islak tutanaklar seçimin teminatıdır. Hata varsa bunlar da düzeltilir. Kimse tedirgin olmasın" dedi.

HATA VARSA DÜZELTİLİR

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, seçim sonuçlarına itirazlara ilişkin açıklama yaptı. Güven, "İtirazlar yasal çerçeve içinde yapmalıdırlar. Seçim sonuçlarının biran önce açıklanmasını istiyorum. İlçe seçim kurullarına güvensinler. Biz yüzde 90'nın üzerinde sonuçları siyasi partilerle paylaştık. Islak tutanaklar seçimin teminatıdır. Hata varsa bunlar da düzeltilir. Kimse tedirgin olmasın" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • CETİN es 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE TARAFLI MEDYANIN ZORBALIĞI. madem chp ve malum medya halkın sandığa gitmesini kabul etmiyorlar veya eğer sandık herşey değilse o zaman medya,zenginler ve zorbalar birleşsin diktatörlük olsun kim kime zorbalık yapabilirse o halkı yönetsin pijamalı medya patronu başbakanı pijama ile karşılasın o zaman demokrasi gelir
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    ysk ya matematikçi de gönderseniz.... ey muhalefet ve onların uzantıları: istediğiniz kadar uğraşın, itiraz edin... halk seçimini yaptı. aldığınız oyları ve destekçilerinizi yan yana koysan, alt alta toplasan, çarpsan, üst üste dizsen bir ak parti edemezsiniz.
    Cevapla
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    HERKES İÇİN GEÇERLİ DEĞİL. CHP aleyhine vereceğiniz her karar onlar için yanlıştır. Onların geleneğinde devlet sadece kendileri için vardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler