BDP Öcalan için ağaç dikti

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Abdullah Öcalan'ın doğum günü nedeniyle Ağrı Dağı eteklerine halaylar eşliğinde fidan diktiler.

BDP Öcalan için ağaç dikti
BDP Öcalan için ağaç dikti
GİRİŞ 02.04.2014 20:42 GÜNCELLEME 02.04.2014 20:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde BDP ilçe binası önünde bir araya gelen vatandaşlar, 100'lerce araç konvoyla Ağrı Dağı eteklerindeki Kule köyüne geldi. Doğubayazıt Belediyesi eş Başkanları Rohat Özbay ve Delal Tekdemir, eski Belediye Başkanı Canan Korkmaz'ın da hazır bulunduğu kutlamada, KCK asayiş yelekleri giyen gençler kontrol yaptı. Yapılan konuşmalar ardından Abdullah Öcalan'nın doğum günü nedeniyle fidanlar dikildi ve yerel sanatçıların verdiği konserde halaylar çekildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • el_turco 10 yıl önce Şikayet Et
    ???. "sinek küçük ama mide bulandıdır..." bunlar da ne halt yiyeceklerini iyice şaşırdılar...
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    lider APO DEĞİL , Lideriniz , Liderimiz SN ERDOĞANDIR .. ama BİLENE ...! ama ANLAYABİLEN e.... buradan SN ERDOĞANIMIZA bir kez daha teşekkür EDİYORUM .. BU BARIŞI APO DEĞİL , KÜRT LERİN DAMADI , KÜRTLER İN AĞABEĞİ SN RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAĞLAMIŞTIR...buradan SN ERDOĞAN a AKP ye oy veren KÜRT KARDEŞLERİME , KÜRT İLLERİNE teşekkür ediyorum ..buradan MUŞ , BİNGÖL , AĞRI , DIYARBAKIR, TÜM DOĞU İLLERİNE SELAM OLSUN.. SELAM HAKKARİNİN İNSANLARINA , SELAN küçücük ama KALBİ YİĞİT DERECİK BELDESİNE , DOĞUNUN BİR ÇOK KENTİNDE KIL PAYI KAYBEDEN AKP li KENTLERİMİZ E DE SELAM .... bu barış nasıl olsa gelecekti ama 30000 can da ölmeden de gelebilirdi . buradan BARIŞI SAĞLAYAN bu UĞURDA TÜM SİYASİ RİSKLERİ GÖZÖNÜNE ALIP KELLESİNİ KOYAN SN ERDOĞAN A ve AKP si ne de SELAM , SELAM BARIŞ UĞRUNA DOĞU İLLERİMİZİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞAN HÜLYA KOÇYİĞİT , ORHAN GENCEBAY LA RA SELAM .. VE SELAM BARIŞ İÇİN FEDAKARLIKLAR YAPAN KÜRT , TÜRK , ZAZA, ÇERKEZ , ARAP , BOŞNAK YİĞT MÜSLÜMAN GENÇLERİMİZE SELAM ..
    Cevapla
  • Mehmet Mustafa Zorlu 10 yıl önce Şikayet Et
    :)). Bunlar da kendilerince kumdan kale yapan bebeler gibi devletcilik oynuyorlar.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. adına tahammül edeesemde . kan almıyor canlar fidanlar yıkılmıyor. sabrımız vatanımız fidanlarımızı sevdamızdandır. kapalı odalarda yapın gözlerimiz önüne sokarcasına yapmanız art niyetli düşünçelerinizdendirç
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    O AĞAÇLARIN KÖKÜNDE KAN VARDIR.... Tutmaz....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...