Uğur Işılak'tan balkon fotoğrafına yorum

Uğur Işılak, Erdoğan'ın balkon fotoğrafını yorumlayarak, 'çamur size bulaştı' dedi.

GİRİŞ 02.04.2014 22:05 GÜNCELLEME 03.04.2014 09:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Meşhur Dombra türküsünü Recep Tayyip Erdoğan'a uyarlayan Uğur Işılak, paralel yapıya ve atılan iftiralara çok sert dille cevap verdi.

Arslanbek Sultanbekov'la tanışıp konuştuklarını, Sultanbekov'un kendisine dombrasını hediye ettiğini anlatan Işılak, Başbakan Erdoğan'la Sultanbekov'un Yenikapı mitinginde birlikte verdikleri pozun çok hoş olduğunu belirtti.

ÇAMUR SİZE BULAŞTI

Başbakan Erdoğan'ın 30 Mart akşamı yaptığı balkon konuşması sırasında ortaya çıkan aile fotoğrafını yorumlayan Işılak, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Aslında çok manidardır. Güzel bir görüntüydü o. Siz aylardır bana çamur attınız, aileme çamur attınız ama çamur size bulaştı. Ve gördüğünüz gibi hiçbir çamurun izi bizim üzerimizde kalmadı Allah'a şükür şeklinde bir mesajdı o. Çok doğru bir mesajdı ailesiyle birlikte çıkması. Benim gözlerim doldu o manzarayı görünce.

Çünkü 4 ay boyunca, bırakın bir başbakanı, bırakın bir bakanı, bırakın bir siyasetçiyi, normal sıradan bir insana dahi yapılmayacak hakaretleri yaptılar. Bu çok üzücüydü, bu çok yıpratıcıydı. Başbakan'ı çok yıpratmaya çalıştılar.

Geçenlerde gazetecinin biri yazmıştı. "Millet Erdoğan'ı evladı gibi gördü" diyor. Onun için evladına sahip çıktı. Sandıktan da bu mesaj çıktı.

BU MİLLET ULUSLARARASI DÜŞÜNMEYE MAHKUM

AK Parti dendiği zaman aslında, milletin içinde yaradır. Bu millet bir imparatorluk bakiyesi. Osmanlı'dan tevarüs ettiği değerlerle varlığını devam ettiren bir millet. Dolayısıyla küçük düşünemez. Ulusal düşünemez sadece. Uluslararası düşünmeye mahkum, genetik kodlarında bu var.

Sadece Türkiye değil, Filistini de, Mısır'ı da, Suriye'yi de, kimyasal silahlarla öldürülen çocukları da düşünür. Filistin'e tam 60 yıldan beri ağlayan bir milletiz biz. Bütün bunları görür. Ve Filistin adına konuşan bir lidere de sahip çıkar.

Şu anda Recep Tayyip Erdoğan'ın yerini dolduracak bir lider malesef ve malesef yok.

30 MART ŞİİRİ

Uğur Işılak, 30 Mart akşamı Erdoğan'ın konuştuğu balkonda okuduğu 30 Mart şiirini canlı yayında da okudu:

G

İşte 30 Mart Şiiri

Gün 30 Mart, konuşuyor hakikat
Yalanlar kaybetti, Millet kazandı
Bundan böyle unutulmaz bu tokat
Planlar kaybetti, Millet kazandı

İnsanı hor gören her fikri yerdik
Barış düsturuyla huzura erdik
Hak için bir olduk, el ele verdik
Bölenler kaybetti, Millet kazandı

Ortadoğu için coştuk çağladık
Gazze için karaları bağladık
Hem Suriye, hem Mısır'a ağladık
Gülenler kaybetti, Millet kazandı

Kimi Hak yoluna sundu canını
Kimi de gösterdi sinsi yanını
Paralel yapının borazanını
Çalanlar kaybetti, Millet kazandı

Atıp tutanların çok telaşesi
Fitneci beylerin kaçtı neşesi
Beynelmilel çetelerin maşası
Olanlar kaybetti millet kazandı

Hem beşyüzelli bin insanı dinle
Hem de tut bağdaştır imanla dinle
Bu kadar ihanet, nefret ve kinle
Dolanlar kaybetti, Millet kazandı

Memlekete zeval gelmesin diye
Cevap buldu bizde nasıl ve niye
İki yüz senedir milleti tiye
Alanlar kaybetti, Millet kazandı

Kartala saldıran "doğan" kuşuna
Gülüp geçtik, çünkü çaba boşuna
"Koç"um diyenlerin dolduruşuna
Gelenler kaybetti, Millet kazandı

En zor zamanlarda çıktı her yerden
Hak dedi, ak dedi geçerek serden
Anadolu insanını defterden
Silenler kaybetti, Millet kazandı

HABER

Uğur Işılak, bu değerlendirmeyi 24 TV'de Akşam Haberleri'nde yaptı.

KAYNAK: STARGAZETE
YORUMLAR 14
  • güney kuzey 9 yıl önce Şikayet Et
    balkon konuşması ....... Sayın Başbakan Balkondan ailecek el ele tutuşarak %50 yi memnun ettiniz, keşke diğer yüzde elliyi de memnun etmek içnde bir çare düşünseydiniz...?
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Uguru Isiliak. bir sanatci olarak isyasetin tam icindedir su an. ve böylede olmasi gerekiyor. hatta Uguru Isilak Ak partiden Milletvekilide olsun derim. onun dürüstlügünden ve kendi kültürüne sahip cikmasindan asla süphe duymuyorum. Ak partiyede böyle adamlar lazim. chp nin sözde sanatcilarina bakin !? isleri gücleri hergün siyaset yaparak dindar müslümanlari asaglamak, sokaklarda slogan atmak ve milleti kutuplastiran söylemlerde bulunmak. bunlar madem sanatcida siyasetinde ötesinde dururarak neden böyle islerle ugrasiyorlar ? el-cevap: milletin kendi kültürlerine göre yasamasi ve tek tip millet olusturmak. islama mesafeli duran tek tip millet olusturmak. bunu yillardir laiklik adinda yaptilar, bunu yillardir aydinlik adinda yaptilar bunu yillardir sanatcilik adinda yaptilar, ...bu liste uzarda uzar...
    Cevapla
  • Karacaoğlan 9 yıl önce Şikayet Et
    uğur ışılak. ''adam gibi adam''ın ekibinde de böyle ''adam gibi adam'' şairi ve sanatçısı olur.bu adamın eserleri hep mehmet akif'ten,necip fazıl'dan bu yana hasret kaldığımız milli ve manevi duyguları bize tekrar yaşatıyor.memleketin böyle gerçek sanatçılara ihtiyacı var.
    Cevapla
  • ALİ ERŞEN 9 yıl önce Şikayet Et
    Aile şirketleri vardı şimdi de aile hükumeti mi?. Aile şirketlerinin yerini aile hükumetleri mi aldı. Bana göre doğru bir tablo değil.
    Cevapla
  • RIDVAN BURNAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti. Yanlış anlamış olabilirim özür dilerim kusura bakma ama bir sanatçı siyasi görüş niye beyan etmesin, onlarda insan elbette taraf olacaklar CHP'yi destekleyen onun için şarkı yazan ve oy veren sanatçı yok mu var, yani Uğur Işılak Erdoğan için bir şey söylemişse bence devam etmeli, desteklemeli program yapıp anlatmalı belki sırf Uğur Işılak'ı seviyor diye birisi ak partiye oy vereblir, sadece şarkı yapsın demeni o açıdan yanlış buluyorum saygılarımla teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama