Hakan Şükür'den 'ihanet' cevabı

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden teknik direktör Ekrem Karaberberoğlu'nun cenazesine katılan Hakan Şükür, yanına yaklaşan bir kişinin protestosu ile karşılaştı.

Hakan Şükür'den 'ihanet' cevabı
Hakan Şükür'den 'ihanet' cevabı
GİRİŞ 03.04.2014 06:47 GÜNCELLEME 03.04.2014 11:33
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Şükür, kendisini ihanetle itham eden kişiye 'asıl sen şimdi cenazeye ihanet ediyorsun' diye cevap verdi. Hakan Şükür, Twitter'dan da konuyla ilgili açıklama yaptı. "Bugün katıldığım bir cenaze namazında bir şahsın 'hain' diye bağırması şunu gösteriyor ki camilere kadar kin sokulmuş. Açıkcası çok üzüldüm" diyen Şükür, "Bana verilecek makamın tebriklerinin edildiği günlerde istifa ettim. Eğer dünyayı verseler söz konusu iddialar varken 1000 kere bırakırdım." ifadelerini kullandı. 

İşte Hakan Şükür'ün Twitter'dan yaptığı o açıklama

"- Insanlar siyasal birlikteliklere imza atabilir. Süreç içerisinde ortaya çıkacak fikirsel ayrılıklar da bu birliktelikleri sonlandırabilir.

- Eğer siz tüm ayrılıkları ve bitişleri bir ihanet gibi yorumlarsanız ve bunu topluma bu şekilde sunarsanız nefret tohumları yeşermeye başlar.

- Bugün katıldığım bir cenaze namazında bir şahsın 'hain' diye bağırması şunu gösteriyor ki camilere kadar kin sokulmuş. Açıkcası çok üzüldüm.

- Elbette kimin neye ihanet ettiğini zaman gösterecek inşallah. Allah en iyisini bilen ve görendir.

- Bana verilecek makamın tebriklerinin edildiği günlerde istifa ettim. Eğer dünyayı verseler söz konusu iddialar varken 1000 kere bırakırdım.

- Herkes durduğu noktayı hak saya bilir. Ama hakkın sahibi adili mutlaktır.

- Dün nerdeysem bügünde aynı yerdeyim. Ve biliyorum ki ve biliyorlarki toplulukları kandıra bilirsiniz ama Allah'ı asla.

- Allah var gam yok... Herşey adalet için, özgürlük için, eşitlik için, kardeşlik için.

- Siyaset hilesiz, hurdasız olmalı. Iftira ve delilsiz ithamlar bumerang gibi sahibine döner ve dönecektir.

- Biz bu ülke için halkımız için Rabbimin izniyle hiç durmadan yürüyeceğiz. Allah bize kafi."

YORUMLAR 48
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH IN temiz ismini ağzına alıyor hala. arkasına saklandığın pensilvanyalı da senin gibi davrandı yıllarca
    Cevapla
  • erciyes talas 10 yıl önce Şikayet Et
    hala konuşuyor ya! . bay hakan, her şeyden önce bu millet seni AK partiden milletvekili olarak seçti, ordan istifa ediyorsan , millet vekilliğinden de istifa edip halktan özür dilemelisin! millet seni bağımsız vekil olarak seçmedi! bu seni seçenlere ihanet değilmidir? dürüstlükten bahsediyorsan, şunlara bir cevap ver? Müslümanlara beddua eden bir zatın tarafında olmak doğrumudur? Müslümanlara karşı, sol bir partiyle ittifak yapan bir grubun içinde olmak doğrumudur? her türlü yalan iftira haberler yapan, hatta cehapeyi destekleyen pensilvanya medyasının arkasında durmak doğrumudur? yalan ve iftiralarla ülkeye zarar verenlerin arkasında durmak doğrumudur? şimdi bunlara cevap ver
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    burdan hakan sukur senı böyle bılmezdık dıyenlere. sız hıc bır sey bılmıyorsunuz demek ak partımı her seyı öğrettı sıze bırını ıyı bılmek için o kişinin akpartıye ıhanet etmesımı lazım hakan sukur u ben hıc sevmem sevmedımde sırf hoca efendı kontenjanından vekıl oldu dıye ozaman hanı adam gıbı adamdı sımdı adam degılmı sayın yorumcular kışiler dun neyse bugun de odur cemaat dun neyse bugunde aynıdr
    Cevapla
  • YILMAZ YAVUZ 10 yıl önce Şikayet Et
    KİM TUTAR SENİ...!. Hakan'ın açıklamalarını okuyunca kendimi bir an olsun başka bir ülkede yaşıyor zannettim.
    Cevapla
  • Btgeldi 10 yıl önce Şikayet Et
    :) yazıklar olsun. Öyle masummuş gibi konuşuyorsunuz ki Sn.Şükür... Neredeyse ihtilal olacakmış bu ülkede, kin ne kelime. Hangi kin? Kimin kini? Olayları başından beri seyreden anlar. EĞER GERÇEKTEN HAK DİYORSANIZ VE GERÇEKTEN TEK ODAĞINIZ İMAN İSE O ZAMAN SİZİ SEÇEN AKPARTİ SEÇMENİNİN HAKKINI YEMEYİN, HEMEN İSTİFA EDİNİZ!!! Bir de o vakit seçime katılınız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir