Fatma Şahin tramvayda görüntülendi

Gaziantep'in yeni belediye başkanı Fatma Şahin, Avrupa'da olsa günlerce konuşulacak, Türkiye'de ise görmezden gelinecek bir kare ile gündemde.

Fatma Şahin tramvayda görüntülendi
Fatma Şahin tramvayda görüntülendi
GİRİŞ 04.04.2014 12:41 GÜNCELLEME 04.04.2014 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin, görevini devralmaya hazırlanıyor. Şahin son olarak şehirde bir tramvayda görüntülendi.

"HALDE GÜN ERKEN BAŞLIYOR"

Öte yandan Fatma Şahin, şehri gezerek yaşanan sorunları değerlendiriyor ve vatandaşları gözlemliyor. Sabah saatlerinde şehir haline giden Şahin, attığı bir tweet'le "Gaziantep Hali'nde gün sabah dört buçukta başlıyor. Haliyle Hal çalışanlarının işi zor..." şeklinde de bir mesaj yayınladı.

YORUMLAR 3
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    M. İkbal anlamamışsın sen... Avrupa'dan bir görüntü olsa bizim milletimizin diline düşer "Elin Avrupalısına bak, bizde yok böyle başkanlar" falan diye günlerce konuşulur. Onu demek istemişler, Anladııııın ? ;)
    Cevapla
  • muhammed ikbal çağlak 10 yıl önce Şikayet Et
    Ufo . Gören masum köylü. Hocam hangi avrupa da günlerce haber olacak bu eylem. Akşam ceketini aline alıp eve giden belediye başkanları biliyorum. Lakin bu durumu uçuk bir mevzu gibi göstermek normal değil bence, isimlerin önemi yok, tramvay da,marmaray da her yerde olmaları gerekmez mi zaten normali bu değil mi.
    Cevapla
  • FATİH 10 yıl önce Şikayet Et
    bravo. Afferin sana .Ak budur, fark budur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı