Başbakan Erdoğan'la görüştü iş buldu

Isparta mitingi sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan iş isteyen down sendromlu Mustafa Özbayrakçı, Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın girişimiyle Süleyman Demirel Üniversitesinde işe yerleştirildi.

Başbakan Erdoğan'la görüştü iş buldu
Başbakan Erdoğan'la görüştü iş buldu
GİRİŞ 04.04.2014 16:47 GÜNCELLEME 04.04.2014 17:03

Mustafa Özbayrakçı'nın annesi Nebahat Özbayrakçı, yaptığı açıklamada, oğlunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini, Isparta'ya geleceğini duyunca da çok sevindiğini ifade etti. Mitingde Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüşme imkanı bulduklarını anlatan Özbayrakçı, oğlu için iş talebinde bulundukları Erdoğan'ın kendilerine, konunun takipçisi olacağını söylediğini belirtti.

Özbayrakçı, dün Isparta Valiliğinden aranarak, oğlunun Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) işe yerleştirildiği bilgisinin verildiğini açıkladı. Özbayrakçı, şunları kaydetti:

"Belki daha sonra ararlar diye umut etmiştim ama bu kadar erken arayacaklarını hiç ummamıştım. Sonradan öğrendiğime göre Sayın Valimiz kurumlara işe yerleştirilmesi konusunda talimat vermiş. Başta Sayın Başbakanımız ve eşi Emine Hanım olmak üzere katkısı olanlardan Allah razı olsun."

Mustafa Özbayrakçı ise Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini, iş kursunda öğrendiklerini uygulamaktan ise mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Mustafa ve Nebahat Özbayrakçı, Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Vali Özkan, Mustafa ve Nebahat Özbayrakçı'ya Başbakan Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!