Belediye binası yangında kül oldu!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Mecidiye Belde Belediye Başkanlığı binasında meydana gelen yangında İl Özel İdaresi ve muhtarlığa teslim edilecek evraklar yanarak kül oldu.

Belediye binası yangında kül oldu!
Belediye binası yangında kül oldu!
GİRİŞ 09.04.2014 00:31 GÜNCELLEME 09.04.2014 00:31

Yangında belediye başkanı makam odası da kısmen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Mecidiye Belediye Binasında sabah saatlerinde yangın meydana geldi. Muhasebe servisinde çıktığı belirtilen yangın, belediye binası önünden geçen bir vatandaş tarafından fark edildi. Belediye binasında alevleri gören vatandaş, Mecidiye Belediyesi eski Başkanı Recep Çınar'ı aradı. Çınar'ın itfaiye personeline haber vermesi üzerine yangına önce Mecidiye Belediyesi İtfaiye personeli tarafından müdahale edildi, Keşan Belediyesi İtfaiye ekibinden de takviye yardım istendi.

Erikli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, 2 itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yangın üst kata sıçramadan söndürüldü. Belediyenin muhasebe odasından çıktığı öğrenilen yangın sonucu 1. kattaki 4 oda demirbaş ve evrakları ile birlikte tamamen yanarak kül oldu. Yangında Belediye Başkanlığı makam odası ise kısmen yanarak, kullanılmaz hale geldi.

Öte yandan, 2 personelin 7 Nisan 2014 Pazartesi gününe 8 Nisan Salı gününe bağlayan gece saat 01.30 sıralarına kadar çalıştıkları ve İl Özel İdaresine ve muhtarlığa teslim edilecek olan evrakları torbalayarak hazır hale getirdikleri öğrenildi.

Edirne Belediyesi Yangın Uzman ekibi de yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemede bulundu. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması