Başörtülülere yönelik skandal benzetme!

Yazar Pınar Kür, katıldığı televizyon proğramında başörtülülere hakaret edip skandal ifadeler kullandı.

GİRİŞ 09.04.2014 07:18 GÜNCELLEME 09.04.2014 15:08
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Aykırı Sorular programına katılan yazar Pınar Kür, başörtülüler için skandal ifadeler kullandı.

Kür, Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen davetlere katılmayışının sebebini Abdullah Gül'ün eşinin başörtülü olması olarak açıklarken, "başörtüyü gericilik olarak görüyorum" dedi.

BAŞÖRTÜLÜLERLE PLAYBOY KIZLARI AYNI ZİHNİYETTE

Pınar Kür, daha da ileri giderek, başörtülü kızlara Playboy kızları benzetmesi yaptı.

Kür, "ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum.

İkisi de kendisini nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor. Biri diyor ki, ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim diyor. Erkekleri böyle tavlayacağım diyor.

Başını örten de, o da adamları azdırmamak için kapatıyor. İnançta böyle bir şey yok. Dindar bir ailede büyüdüm. Teyzem nenem namaz kılan insanlardı" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR 140
  • YARALI 10 yıl önce Şikayet Et
    PINAAAARRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! MAİDE SÜRESİ 44. AYET. Ayetin sonunda ALLAH Allah’ın indirdiği ile hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir.
    Cevapla
  • YARALI 10 yıl önce Şikayet Et
    PINAAAARRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! NUR SÜRESİ 31. AYET. Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!
    Cevapla
  • Saral Saral 10 yıl önce Şikayet Et
    Kadın Şeriatçılık yapıyor, farkında değil.... " İnançta böyle bir şey yok." diyerek başörtüsünü reddetmekle, inancım gereği örtünüyorum demek arasında referans olarak bir fark yok. Bu memleketin çakma seküler aydınları, dini reddederken bile dini referans alıyorlar...
    Cevapla
  • sami tümer 10 yıl önce Şikayet Et
    her seçimde bunlar biraz daha kuduruyor şükür. aynı şeyi başörtülüler başaçıklara dese bu ülkede yarın kıyamet kopardı. başörtülülere atfettikleri baskı yapıyorlar söylemlerini bu ve bu gibiler 100 yıldır başıkapalılara yapıyor.
    Cevapla
  • Rahime 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildiği gibi yapsın. Çok merak ediyorum bu kadını dinleyen var mı peşinden giden varmı? Örtülü olsun yada olmasın başörtüsünü bu şekilde iğrenç benzetmelere hangi akıl fukarası destek verir. teyze senin beynin resmen tedavülden kalktı artık bunun hazımsızlığını yaşıyosun. hala cahiliye döneminin modernliğini anlatıyo açılmakla özgürleşebileceği saçmalığına inanıyo bişeyde yazamıyomuşsun açmısın açıktamısın bilmiyoruz ama beter ol!!!!! son olarak Allahu Tealanın bi insana verebileceği en büyük ceza Kendisini unutturmak bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'