Ilıcak'a dava açtı 'Gülen şahit olsun' dedi

'Gülen'in bahsettiği Kemalettin Özdemir'dir' diyen Ilıcak'a yüklü dava...

Ilıcak'a dava açtı 'Gülen şahit olsun' dedi
Ilıcak'a dava açtı 'Gülen şahit olsun' dedi
GİRİŞ 09.04.2014 08:33 GÜNCELLEME 09.04.2014 12:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazeteci Nazlı Ilıcak, Gülen'in "Alüfte'ye giden bir kişiye komplo kurulacaktı, ben önledim" diye bahsettiği kişinin Kemalettin Özdemir olduğunu söylemişti. Özdemir, Ilıcak'a açtığı davada Gülen'i tanık gösterdi: O kişi ben değilim. O sırada Amerika'daydım. Konuşma yanımda yapıldı.

Fethullah Gülen, 2013'ün aralık ayı başlarında internette yayınlanan bir konuşmasında, kendisine Türkiye'den bir telefon geldiğini ve bir kişinin nefsine uyarak alüfteye (fahişe) gittiği bilgisinin geldiğini iddia etmişti. Konuşmasının devamında Gülen, o kişinin alufteye gitmesini önleyip komployu boşa çıkardığını iddia etmişti. Gazeteci Nazlı Ilıcak da 2014'ün ilk günlerinde bir televizyon programında, Gülen'in bahsettiği şahısın Kemalettin Özdemir olduğunu öne sürmüştü.

ALENEN ŞAHSIMA ATILMIŞ İFTİRA

Kemalettin Özdemir, Ilıcak'ın iddiasına "Böyle bir olay söz konusu değil, o kişi ben değilim. Bu alenen şahsıma atılmış bir iftiradır. Yargı önünde muhakkak bu iftiranın hesabını soracağım" demişti. Bunun üzerine Özdemir, Nazlı Ilıcak'a 50 bin TL'lik tazminat davası açtı ve mahkemeye sunduğu dilekçede, Fethullah Gülen'i şahit gösterdi ve tanık olarak dinlenmesini talep etti.

KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA...

Kemalettin Özdemir, davaya konu olaya bizzat Gülen'in yanında şahit olduğunu, orada sözü edilen kişinin kim olduğunu da bildiğini açıkladı. Özdemir şunları söyledi: "O sırada ben Amerika'da, Gülen'in yanındaydım. Bahsedilen telefon görüşmelerini benim de bulunduğum bir ortamda yaptı. Sözü edilen kişinin kim olduğunu ben biliyorum fakat açıklamak istemiyorum. Mahkemede gerçekler ortaya çıkacak nasılsa."

YAYINDA OLAYI NASIL ANLATMIŞTI

Fethullah Gülen bir internet sitesinde, bir fahişe üzerinden kurulan ‘bal tuzağını' anlatmıştı. Gülen çok tartışılan ‘alüfte' olayını şöyle anlatmıştı: "Akşamüstü telefon geldi. Dediler ki, ‘Nefsine uyarak bir halat ucu yerde bir alüfte ile buluşmaya gidiyor. Aynı zamanda birilerinin komplosu söz konusu olabilir.' Onu tanıyan bir arkadaşa telefon ettim. ‘Kalk' dedim, ‘Gece yarısı deme, evine koş git.' Bu bir komplo meselesiydi. Şayet ben engellemeseydim o kişi günümüzde geldiği konuma gelemezdi."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 7
  • cengiz han 10 yıl önce Şikayet Et
    hatırlayamadım. Hanımefendinin şahsiyetli ve rahmetli kocası bu ülkede SAGA çok değerli hizmetlerde bulunmuştur.Bir zamanlar TURKIYEDE tek milliyetçi maneviyatçı yiğit gazeteci merhum eşiydi.Vefat ettiği zaman bazi basın organlarında şaibeli haberler çıkmişti sonra ne oldu ben bılmıyorum, hatırlayıp bılen varsa anlatırmı acaba
    Cevapla
  • Ahmet Naci Akıncı 10 yıl önce Şikayet Et
    BOTOKS NAZLI. Hayatımda çok az insandan nefret etmişimdir ama bir insan bu kadar nasıl alçalır mahalle hanımı tavrı takınır vatanına ve arkasından geldiği her fırsatta savunduğu başbakanına yaklaşık 1 2 sendir böyle ihanet eder ve o iğrenç kahkahalarını atar programlarda inanamıyorum değişim insanlar içindir evet herkes dün başka dediğine bugün ya aslında yanlış yapmışım deyip özürünü diler yeni bir tavır takınabilir. ancak dün siyahken bugün beyaz olunmaz en azından gri olunur. fırfır mansur gibi nazlı ılıcak gibi örneği çoğaltabiliriz olunmaz ya. nasıl utanmadan insanların yüzüne bakıp sokakta dolaşabiliyorlar anlayamıyorum
    Cevapla
  • marem er 10 yıl önce Şikayet Et
    keşke sen olsaydın da. bu tür tecessüslerin yapoldığı ortamda bulunmasaydın. belki şahsi günahına tevbeler eder umulur ki rahmeti rahmandan faydalanırdın. ancak içinde bulunduğun, telefonun yapıldığı ortam başkalarının kul haklarıyla dolu unutma
    Cevapla
  • Ramiz Demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl Hoca Allahım. Yahu arkadaş bu nasıl hocadır. İnsan her ne sebeple olursa olsun böyle bir şeyi çıkıp internet te milletin gözü önünde anlatır mı ?
    Cevapla
  • Hasan Ellialtı 10 yıl önce Şikayet Et
    Rantçı Ilıcak Araştırılsın... Nazlı Ilıcakın İstanbul Çengelköyde usulsüz villa işleri var araştırılsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!