Şükür'den sonra bir şok da İdris Naim Şahin'e

Hakan Şükür'ün isminin Sancaktepe'de bulunan stattan kaldırılmasından önce AK Parti'den istifa eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adı da Ordu'nun Ünye ilçesinde ki Belediyesi Otobüs Terminali'nden söküldü.

Şükür'den sonra bir şok da İdris Naim Şahin'e
Şükür'den sonra bir şok da İdris Naim Şahin'e
GİRİŞ 09.04.2014 16:48 GÜNCELLEME 10.04.2014 10:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ünye Belediyesi, geçen yıl eylül ayında yapılan meclis toplantısında Ünye'ye hizmet etmiş kişilerin isimlerinin ilçede yaşaması için karar almıştı. Meclis kararı üzerine eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı merhum Refaiddin Şahin'in adı Ünye Şehir Stadı'na, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Şükrü Yürür'ün adı limana ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adı da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri ile Ünye Belediyesi Otobüs Terminali'ne verilmişti.

30 Mart Yerel Mahalli Seçimlerinden sonra meclis kararıyla terminale verilen ‘İdris Naim Şahin' ismini kaldırmak oldu. Şahin'in isminin 5 Nisan Cumartesi akşamı apar-topar ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 16
  • MUSTAFA ELMAS 10 yıl önce Şikayet Et
    HAİNLER. Hadi naim amca sende bir takla atda bi görelim nasılmış halkla dalga geçmek adamı böyle tepe taklak ederler
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 10 yıl önce Şikayet Et
    TAKLACI. taklacı münafık seni.cehannemde çok takla atarsın artık.
    Cevapla
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    İDRUS NAİM ZATEN BUNU HAK ETMİYORDU Kİ!!!!. Bakanlığı döneminde de " bu da nereden çıktı" "Erdoğan bundan başka içişleri bakanı mı bulamadı" gibi sözleri zaten herkes söylüyordu.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR BIRAKIN DUYGULARI. İhanet eden bitmiştir Bu adamların yaptıkları ihanetten başka birşey değil Yak hizmet etmiş yok hizmet adamıymış filan bırakalım bu işleri. Biz hizmet ettik kardeşim biz! Bizim getirdiklerimiz bunlar Biz getirdik biz götürdük Ben AKP ye oy veriyor ve onun ilkelerini savunuyorum ve savunduğum için oy veriyorum. Aldıkları maaşıda söküp almaları lazım ellerinden Zerri zıkkım olsun onların yediği içtiği Benim ekmeğimi bölüp yiyorlar 4 çocuğuna 1050 tl ile bakan emekli baba tanıyormusunuz O baba bölüp veriyor bunlara ekmeğini Bu memleketi geriye götürmeye çalış ajanlara hizmet et eeee sonrada senin adını göklere yazayım Ohh ne ala Bırakın duygusallığı icra ya değil icraata bakın arkadaş Layık olanın adı yazılsın olmayanın mezarı kazılsın o kadar
    Cevapla
  • Abdullah tamer 10 yıl önce Şikayet Et
    Baştan konması zaten hata... En baştan niye konuyor zaten anlamış değilim.Gereksiz şeyler.Bizdede bir yaşar okuyan vardı.Adam gittiği gibi ismini hastaneden söktüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir