Taraftar cinayetinde flaş gelişme

PTT 1. Lig'de Tekden Denizlispor-TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında oynanan maçta sahaya girdikten sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan ve ertesi gün sabah saatlerinde çöp konteyneri yanında cesedi bulunan Ahmet Cengiz'in (28) ölümüyle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

Taraftar cinayetinde flaş gelişme
Taraftar cinayetinde flaş gelişme
GİRİŞ 11.04.2014 21:44 GÜNCELLEME 11.04.2014 21:44

Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kayıhan Mahallesi'ndeki bir çöp kutusunda cesedi bulunan Cengiz'in ölümüyle ilgili sürdürdüğü araştırmada, olay gecesi Ahmet Cengiz ile bir kafede görüştüğü tespit edilen T.M. (27) ve H.O'yu (30) gözaltına aldı.

Şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinde, "olay gecesi bir kafede arkadaşlarıyla oturdukları sırada Cengiz'in, U.Ö. isimli şahsın eşine küfür ettiğini ve sonrasında Cengiz'i bir otomobile bindirerek Karakurt Mahallesi'nde boş bir arazide darp ederek çöp kutusunun yanına bıraktıklarını" söylediği öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Denizli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelilerin olay gecesi birlikte oldukları iddia edilen U.Ö, M.O ile M.Y'nin arandığı bildirildi.

Olay

Kayıhan Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki çöp konteynerinin yanında pazartesi günü sabah saatlerinde battaniyeye sarılı halde yatan kişinin hareket etmediğini fark eden vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmiş, üzerinde kimlik çıkmayan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılan cesedin, pazar günü Atatürk Stadı'nda Tekden Denizlispor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında oynanan PTT 1. Lig maçı sırasında sahaya girmesi nedeniyle gözaltına alınan Ahmet Cengiz olduğu ve baş bölgesine aldığı darbeyle öldüğü tespit edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat