Saldırgan yaralı olarak yakalandı!

Eski Anavatan Partisi Milletvekili Yıldız'ın aracına silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçan saldırgan, yaralı olarak yakalandı.

Saldırgan yaralı olarak yakalandı!
Saldırgan yaralı olarak yakalandı!
GİRİŞ 15.04.2014 11:18 GÜNCELLEME 15.04.2014 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakırköy'de, eski Anavatan Partisi Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına yönelik silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçan saldırgan, yaralı olarak yakalandı.

Adnan Yıldız'ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde 34 EC 9689 plakalı aracına düzenlenen silahlı saldırıda, eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız yaşamını yitirirken, hayatını kaybeden motosikletli saldırganın kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Diğer motosikletli saldırganın da polis ekipleri tarafından yaralı olarak yakalandığı öğrenildi.

Yaralı saldırganın, olayda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

- "Olaydan büyük üzüntü duyuyoruz"

Olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"18. dönem milletvekili Adnan Yıldız, sabah, gasp olduğu tahmin edilen elim olayda yaralandı. Eşi ve kızı ise hayatını kaybetti. Bakırköy, bu tarz olaylarla tanınan bir ilçe değil. Olaydan büyük üzüntü duyuyoruz. Polisin araştırmaları sürüyor ama olayın sabah saatlerinde gasp amacıyla gerçekleştirildiği tahmin ediliyor. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR 1
  • zafer_guler 10 yıl önce Şikayet Et
    Gasp ve Haraçsa !!!. Sedat Peker hapishaneden yeni çıktı, anlaşılan rant kavgası başladı galiba. Sedat Peker gibiler tövbe edip rahat durmadığı sürece, kendilerine yandaş bulmadığı sürece eski millet vekilide, ünlüsü de dizi oyuncularıda çok uğraşır, Allah C.C. hepimize hidayet nasip etsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?