Jandarmadan eş zamanlı operasyon

Aydın ve Rize'de güvenlik güçleri eş zamanlı operasyon düzenledi.

Jandarmadan eş zamanlı operasyon
Jandarmadan eş zamanlı operasyon
GİRİŞ 16.04.2014 12:07 GÜNCELLEME 16.04.2014 12:07

Aydın ve Rize'de yapılan eş zamanlı operasyonla "silah kaçakçılığı" ve "uyuşturucu madde ticareti" yaptığı iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı, zanlılardan 4'ü tutuklandı

Aydın ve Rize'de yapılan eş zamanlı operasyonla "silah kaçakçılığı" ve "uyuşturucu madde ticareti" yaptığı iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 4 zanlı tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aydın Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aydın merkez, Nazilli ve Bozdoğan ilçeleri ile bazı köylerde "silah ve mühimmat kaçakçılığı" ile "uyuşturucu madde ticareti" yaptıklarından şüphelenilen kişileri, mahkemeden alınan izinle teknik takibe aldı. Bu kişilerin Rize'de bağlantılarını tespit eden jandarma ekipleri, yaptığı eş zamanlı operasyonla 7'si Aydın'da, 2'si Rize'de olmak üzere toplam 9 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada, 10 tabanca, 15 av tüfeği, 100 adet mermi ve 2,5 kilo esrar ele geçirildi.

Operasyonda Aydın'da gözaltına alınan zanlılardan M.S, H.E ve O.D ile Rize'de gözaltına alınan H.K, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Diğer zanlılar ise savcılıkta ifadelerinin alınmasını ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...