Katilden gözyaşı: Ben bunu neden yaptım

Mert Aydın'ı öldüren 23 yaşındaki Aykut B.'nin ağlayarak, "Ben bunu neden yaptım" dediği belirtildi.

Katilden gözyaşı: Ben bunu neden yaptım
Katilden gözyaşı: Ben bunu neden yaptım
GİRİŞ 16.04.2014 16:25 GÜNCELLEME 16.04.2014 16:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B.'nin sevk edildiği Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Tek kişilik odada tutulan ve 24 saat kemerayla izlenen Aykut B.'nin zaman zaman ağlayarak, "Ben bunu neden yaptım" dediği belirtildi. Elazığ'da ise sosyal medya üzerinden örgütlenen ve Aykut B.'yi kentte istemediklerini belirten gruplar, hastane önünde protestoya hazırlanıyor.

Geçen 6 Nisan'da Kars'ta Mert Aydın'ı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Aykut B., güvenlik gerekçesiyle Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konuldu. Aykut B.'nin cezaevinde bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği belirtilirken, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı olayın 'intihar' girişiminden çok 'yaralama girişimi' olduğunu savundu. Aykut B.'nin Erzurum H Tipi Cezaevinde tek kişilik hücrede kaldığını belirtilen savcılık açıklamasında, davranış bozukluğu görülen Aykut B.'nin kollarını duvara sürterek kendisini yaralamaya çalıştığı belirtildi. Bunun üzerine Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi psikiyatri servisine gönderilen Aykut B. yapılan muayene sonucunda 'intihara meyilli olması' nedeniyle Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne dün getirilen Aykut B., 24 saat kameralarla izlenen tek kişilik bir odaya konuldu. Aykut B.'nin psikiyatrist ve psikologlar eşliğinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Aykut B.'nin kaldığı odada zaman zaman ağlayarak, "Ben bunu neden yaptım" dediği belirtildi.

PROTESTO HAZIRLIĞI

Bu arada Elazığ'da bazı gruplar zanlı Aykut B.'nin Elazığ'a getirilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden örgütlenerek, yarın hastane önünde protesto gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Zanlının kaldığı Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de jandarma ekiplerinin sıkı güvenlik önlemleri aldıkları görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kimsayi böyle kötü yollara düşürmesin ! Amin !. Tabiki cezasını çekecek !
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    UYANIK KATİL. Adam cezadan yırtmak için numara yapıyor ve onca psikolog doktor bunu anlıyamamış... eğer intihar etmek ,sahiden ölmek isteseydi kafasını hızlıca duvara vurması yeterdi,beyin kanamasından anında giderdi, yaptığı sözde intihar girişimi,nasıl olsa kurtarırlar,ordan da akıl hastenesine sevk ederler ,belki yırtarım amaçlı,hem niye bileklerini duvara sürtüyor ki,dişi yokmu adamın ,dişiyle şah damarını ısırsa belki işini bitirirdi,ama yapmazdı tabii,o zaman ölebilirdi,kurtarılıp akıl hastanesine sevk edilemezdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!