"Helikopter düştü" iddiası asılsız çıktı

Sakarya'nın Hendek ilçesi kırsalında bir helikopterin düştüğü iddiası, ekipleri alarma geçirdi.

"Helikopter düştü" iddiası asılsız çıktı
"Helikopter düştü" iddiası asılsız çıktı
GİRİŞ 17.04.2014 12:58 GÜNCELLEME 17.04.2014 14:40

Alınan bilgiye göre, Nuriye Köyü yakınlarında bir helikopterin düştüğü ihbarı üzerine bölgeye süratle güvenlik güçleri ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Helikopter düşmemiş

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki 'Helikopter düştü' iddiası asılsız çıktı. Vatandaşların elektrik hattını kontrol eden helikopteri düştü zannederek ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Hendek Nuriye mahallesinden bir helikopterin düştüğü ihbarını alan jandarma ekipleri, itfaiye, ambulans ve arama kurtarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, yüksek gerilim hattını kontrol eden ve o sırada meydana gelen anız yangınına doğru alçalan TEİAŞ'a ait bir helikopteri gören vatandaşların helikopterin düştüğünü zannederek jandarmaya bildirdiği öğrenildi. Yapılan arama sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. TEİAŞ'a ait 3 helikopterde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, yetkililer yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu bölgeden ayrıldı.

 

Nuriye Mahallesi Muhtarı Ali Kılnaz konuyla ilgili, "Bir vatandaşımız elektrik hattını kontrol eden bir helikopteri düştü zannederek ihbarda bulunmuş. Ekipler gerekli incelemeleri yaptı. Herhangi bir kaza bulunmamakta" dedi.


KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya