Hollandalı sanatçılar Bodrum'u tanıtacak

Hollanda'nın önde gelen sanatçılarının da bulunduğu müzik, eğlence ve yarışma programı çekimlerini tamamlayan grup Bodrum'u tanıtacak.

Hollandalı sanatçılar Bodrum'u tanıtacak
Hollandalı sanatçılar Bodrum'u tanıtacak
GİRİŞ 17.04.2014 17:24 GÜNCELLEME 17.04.2014 17:24

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı'nın (BOYTAV) davetlisi olarak gelen Hollanda'nın ünlü televizylon kanalı Max TV ve Radyo Continue, 10 gün süren ve 16 Hollandalı sanatçının katıldığı müzik ve eğlence proğramı çekimlerini tamamladı. Bodrum'un tarihi, kültürel ve doğa güzellikleri içerisinde çekilen TV programlarının Bodrum'un tanıtımına önemli katkıda bulunacağı belirtildi.

BOYTAV ve Bodrum Belediyesi'nin davetlisi olarak Bodrum'a gelen ve aralarında Hollanda'nın önde gelen sanatçılarının da bulunduğu müzik, eğlence ve yarışma programı çekimlerini tamamlayan Max TV çekim ekibi Turgutreis, Gümüşlük, Torba, Bitez, Antik Tiyatro ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi ile mavi yolculukta çekim yaptı. Otellerde konaklayan 600 Hollandalı turistin de gönüllü olarak katıldığı çekimler eğlence şölenine dönüştü. Hollandalı müzisyenleri karşısında gören turistler bol bol dans etti.

HOLLANDALI TURİST SAYISI HER YIL ARTIYOR

Hollanda'da haziran ayından itibaren her hafta yayınlanacak olan televizyon programlarında turistik kentin tanıtımı yapılacak. CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, her geçen yıl Hollanda'dan Bodrum'a gelen turist sayısının arttığını hatırlatarak, “Hollandalılar en çok para harcayan turist gruplarının arasında yer alıyor. Bodrum'a daha çok Hollandalı turistin geleceğini umuyoruz. Bu nedenle sadece Hollanda'dan değil Rusya, Azerbeycan, Kore, Çin, Japonya, İngiltere ve Ukrayna gibi ülkelerden tanıtım amaçlı yayın organlarını ilçemizde ağırlamaya devam edeceğiz. Bodrum'un tanıtımının Hollandalılar tarafından yapılması çok önemli” dedi.

Bodrum'un Hollandalı turist için cazibe merkesi haline gelmesinden dolayı Bodrum her yıl Utrecht Turizm Fuarı'nda önemli tanıtımlar yaparken, gerek turizm şirketlerinden, gerekse de Hollandalılardan büyük ilgi gördüğü de belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?