TOKİ'nin başına yeni isim

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı.

TOKİ'nin başına yeni isim
TOKİ'nin başına yeni isim
GİRİŞ 18.04.2014 01:18 GÜNCELLEME 18.04.2014 09:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, onun yerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında ise açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Mustafa Karaman, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Temindar Aytekin, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcılıklarına Gülser Ustaoğlu ve Hülya Yavuz, Denetim Hizmetleri Başkanlığına İsmail Yüksektepe ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Mustafa Okur getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Koca atandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • namı diğer PUKAY 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında TOKİ 'ye yeni başkan değil yeni bir zihniyet lazım... AKP 'nin 10 yıllık icraatlerı zenginden çok maddi durumu düşük vatandaşlara karşı oldu ama toki'de pek öyle olmadı. Ya lüks konutlar yaptı yada düşük bütceli adi evler ( boya, fayans ) Artık düşük ve orta seviyedeki insanlara yönelip özellikle deprem bölgelerine düşük bütceli kaliteli evler yapmalı. Başlıkta da dediğim gibi yeni başkan değil yeni zihniyet lazım.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    syn Başbakanım ! şimdiye kadar tek bir hatanız oldu !. Gülen cemaatçıları bizden deyip aranıza almak çok yalnıştı ! ve darbeyi onlar vurdu !
    Cevapla
  • Cemal Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞBAKANIMIZDAN BÜYÜK BİR RİCA. Şehirlerimiz devletin yanlış şehircilik imar planı gereği yüksek dikey inşaat anlayışıyla ile yapılıyor..Ayrıca plan gereği cadde, sokak ve kaldırım genişlik alanları Batı ülkelerine göre çok dar ve yetersiz . Planda .zaten bisiklet yol payı verilmiyor....Palnlarda nadiren lokasyon parkı yada meydanı var.....bütün bu tür sebeplerden dolayı ister büyük ister küçük şehir olsun sokak ve caddelerde aşırı insan, bina ve araç trafiğinin meydana gelmesine bundan dolayıda şehir hayatının stresli olmasına sebep olmaktadır......Ricam şudur: Şehir merkezlerinde yıkılan eski kamu binaları ve stadium gibi yapıları TOKİ'ye vermeyin...Çünkü TOKİ buraya ya tekrar inşaat yapiyor yada ihale ile inşaat firmalarına satiyor...Yıkılan bu alanları insanlar için direk yeşllik alan ve parklara dönüştürünüz..Şehirlerimiz daha fazla insani bir yaşam kalitesine kavuşsun...Bu Beton lobisine lürfen bir çeki düzen verin....Saygılar
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım. TOKİ'nin 5 yıllık geçmişi incelenmeli ve çıkan sonuca göre idare yapısı oluşturulmalı. Tüm Devlet Kurumlarının 5 yıl geriye doğru yapılmış olan icraatları tarafsız komisyon tarafından incelenmeli ve çıkan sonuca göre bundan sonraki çalışma faaliyetleri şekillenmeli. bundan sonraki çalışma şekli bundan önceki gibi olacaksa, Türkiye'de hiçbir şey iyiye doğru gitmez, dahada kötüye gider.
    Cevapla