Haşim Kılıç aday olacak mı? İşte net cevap

Yerel seçimlerinin hemen ardından Türkiye'yi Cumhurbaşkanlığı seçimi heyecanı sardı.

Haşim Kılıç aday olacak mı? İşte net cevap
Haşim Kılıç aday olacak mı? İşte net cevap
GİRİŞ 18.04.2014 11:07 GÜNCELLEME 18.04.2014 12:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adaylar henüz netleşmemişken, kamuoyunda Başbakan Erdoğan'ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Kulislerde ise farklı isimler konuşulmaya başlandı. Bu isimlerden biri de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç... Cumhuriyet gazetesi yazarı Utku Çakıözer, Kılıç'ın iddialarla ilgili yakın çevresine yaptığı açıklamayı bugünkü köşesine taşıdı. İşte o ifadeler: 

"Kılıç ile konuşma imkânı bulamadık. Ancak kulislerden en taze bilgileri aktarabiliriz. Edindiğimiz izlenim, Kılıç'ın kesinlikle cumhurbaşkanı adaylığını düşünmediği şeklinde. Yakın çevresine şu değerlendirmeleri yaptığını işittik:
"Ben bu söylenenlere gülüp geçiyorum. Benim kalbimden geçenleri Allah biliyor. Dışarıdan bu konuda yorum ve değerlendirme yapanlar, benim gönlümde hiç olmayan şeyleri bana yüklemeye çalışıyorlar. Ben de bunlara gülüp geçiyorum."

YORUMLAR 4
  • mehmet özgür 10 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU DA BÖYLE DEMİŞTİ. Deniz Baykal'ın kasetle gidişinin arkasından Kılıçdaroğlu'da genel başkanlığa kesinlikle aday değilim demişti. Hem de istifa eden Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etmişti de kapıdan çıkarken söylemişti. Kılıç efendinin böyle bir niyeti yok idiyse, son zamanlardaki saçma sapan işleri ne? 367 zırvası gibi, açıkça hukuksuz bir şekilde önce HSYK kanunu ve tıvitır cıvığı kanunlarının iptalini niye sağladı. Şu anda onun başkanlığındaki AYM.si CHP nin ağlama duvarı olmuş, KILIÇ efendide onların gözyaşı silicisi olmuş durumda. Ama, Allah (cc) büyük, hem adil, hem de kahhardır.
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Haşi KILIÇ olarak kal.... birilerinin pis planlarına gardaşım mansur ilkesiz yavaş olma!!!
    Cevapla
  • saban kacar 10 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur baskani adayi olsaydi keske. Olsaydida boyunun ölcüsünü alsaydi,o suanki görevinde acayip kararlar almaya devam etsin.
    Cevapla
  • mehmet ali 10 yıl önce Şikayet Et
    hodri meydan.... cüpplerin arkasında saklanarak siyaset yapmak gamazliktir adam gibi çıkarsın aday olursun boynun ölçüsünü alırsın...daha önce oradan gelen adam türkiyeye yedi yılını kayıp etti en az beş yıl daha kayıp etme şansı yok onun için yola devam diyoruz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
İzmir'de deprem!