Burak Can'ın asıl faili araştırılıyor

Savcılık, Burak Can Kahramanoğlu'nun öldürüldüğü silahla ateş eden iki zanlıdan hangisinin asli fail olduğunu araştırıyor.

Burak Can'ın asıl faili araştırılıyor
Burak Can'ın asıl faili araştırılıyor
GİRİŞ 18.04.2014 11:36 GÜNCELLEME 18.04.2014 11:36

Okmeydanı'nda Burak Can Kahramanoğlu'nun öldürüldüğü olayda kullanılan silahla ateş ettiğini kabul eden iki şüpheliden hangisinin asli fail olduğu araştırılıyor. Soruşturmayı yürüten savcı, iki şüpheliden hangisinin asli fail olduğunun belirlenmesi için olay yerinden elde edilen görüntülerin tekrar incelemesi talimatını verdi.

Savcılık, Burak Can Kahramanoğlu'nun öldürüldüğü silahla ateş eden iki zanlıdan hangisinin asli fail olduğunu araştırıyor. Berkin Elvan'ın cenazesinin kaldırıldığının günün akşamı Okmeydanı'nda devam eden olaylarda Burak Can'ın katil zanlısı olarak tutuklanan şüpheliler Volkan G. ve Oğuz K. cinayette kullanılan silah ile ateş ettiklerini söylemişlerdi. Ancak şu ana kadar şüphelilerden hangisinin ateş etmesi sonucu Burak Can'ın vurulduğu belirlenemedi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'na yazdığı yazı ile Burak Can'ın kati raporunun bir an önce gönderilmesini istedi.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mesut Erdinç Bayhan, hangi şüphelinin asli fail olduğunu belirlemek için olay yerinden elde edilen kamera görüntüleri üzerinden de tekrar inceleme yapılması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne talimat gönderdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi