Emniyet Müdürü BDP'li Başkanı ziyaret etti

Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu'nu ziyaret ederek Hakkari'de ilk kez bir kadın Belediye Başkanı'nın seçilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü BDP'li Başkanı ziyaret etti
Emniyet Müdürü BDP'li Başkanı ziyaret etti
GİRİŞ 18.04.2014 14:06 GÜNCELLEME 18.04.2014 17:07

Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Hatipoğlu, Hakkari'yi güzelleştirmek için tabuları yıkacaklarını, başlatılan barış sürecinin Hakkari'ye damgasını vurduğunu, bunun devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.

30 Mart seçiminde Hakkari'nin ilk kadın belediye başkanı olan Dilek Hatipoğlu ve Başkanvekili olması beklenen Nurullah Çiftçi'yi makamında ziyaret eden Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Hakkari'de ilk kez bir kadın Belediye Başkanı'nın seçilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Hatipoğlu'na görevinde başarılar dileyen Holoğlu, "Türkiye genelinde de Hakkari örnek illerden biri. Hakkari'de ilk kez bir kadın belediye başkanı seçiliyor.İnşallah bu ilk daha iyi şeylere vesile olur Hakkari'de. Bayan titizliğini de Hakkari'ye yansıtır.Bayanlar özellikle evlerin içini temiz tutmasını bilir. Hakkari de sizin eviniz zaten. O anlamda baktığımızda çok isabetli olur inşallah. Şahsım ve kurumum adına sizleri tebrik ediyor görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkari Belediye Başkanı Hatipoğlu ise, kadın gücünü Hakkari'deki hizmetlere yansıtacaklarını belirterek, "Hakkari'yi güzelleştireceğiz. Eski tabuları yıkacağız. Çünkü Hakkari hep olumsuz anlamda anılan bir kent. Ama biz diyoruz ki artık değişmeli. Özellikle bu bir yıllık barış süreci Hakkari'ye damgasını vurdu gerçekten. Halkta bir memnuniyet var. İnşallah diyoruz bu süreç devam edecek ve Hakkari kendi farklılığını ortaya koyacak" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!