Müftü vekilinden çocuklara isim uyarısı

Tokat Müftü Vekili Selahattin Şanver, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, çocuklara verilecek isimlerle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Müftü vekilinden çocuklara isim uyarısı
Müftü vekilinden çocuklara isim uyarısı
GİRİŞ 18.04.2014 17:06 GÜNCELLEME 18.04.2014 17:06

Tokat'ta Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında, 'Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' konulu panel düzenlendi. Panele Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı avukat Eyüp Eroğlu, Tokat İl Müftü Vekili Selahattin Şanver ve çok sayıda davetli katıldı. Panelde konuşan İl Müftü Vekili Selahattin Şanver, Kutlu Doğumu haftasını Diyanet İşleri Başkanlığının miladi takvime göre 20 Nisan'a tekabül eden ayı kutlu doğum haftası olarak ilan ettiğini hatırlattı.

Müftü Vekili Şanver, "Başkanlığımız her sene ağırlıklı bir konu belirliyor. Kutlu doğum haftasında o konun işlenmesini arzu ediyor. Bu sene ki ana konu samimiyettir. Bu merasimler korkuyorum şekilde kalmasın, törende kalmasın. Ruhumuza, içimize, gönlümüze sinsin. Peygamberimizi evlerimize misafir edelim. Onun ahlakını anlamaya çalışalım. Sokağımızda, evimizde Peygamberimiz olsun. Çocuklarımızın adlarını Ahmet, Muhammet, Mustafa, Hasan, Hüseyin olsun. Bizim Maykıllarla, Jaksınlarla işimiz yok. Artık ruhumuza, içimize böyle bir sinerji meydana getirelim" dedi. Müftü Vekili Şanver, alkışlanan konuşmasının ardından vatandaşlara gül dağıttı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!