Uganda Büyükelçisi, Aksoy'u ziyaret etti

KASİF ve KASİAD'ın organize ettiği 'Uganda Ülke Tanıtım Toplantısı'na katılmak için Samsun'a gelen Uganda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Johnson Agara Olwa, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Uganda Büyükelçisi, Aksoy'u ziyaret etti
Uganda Büyükelçisi, Aksoy'u ziyaret etti
GİRİŞ 18.04.2014 20:55 GÜNCELLEME 18.04.2014 20:55

Ziyarette ilk olarak Büyükelçi Johnson Agara Olwa valilik girişindeki şeref defterini imzaladı. Daha sonra valilik makamına geçen Johnson Agara Olwa yaptığı konuşmada, "Uganda Ülke Tanıtım Toplantısı'na katılmak üzere bu gün Samsun'dayız. Bu kapsamda Samsun Valiliği'ni ziyaret ettik. Sayın Vali zaman ayırıp bizleri kabul etti. Kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ise, "Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) ve Karadeniz Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD)'nin birlikte organize ettiği 'Uganda Ülke Tanıtım Toplantısı'na katılmak üzere ilimize gelen Uganda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Johnson Agara Olwa ve saygıdeğer eşiyle birlikte valiliğimizi ziyaret ettiler. Samsun'u ve valiliğimizi ziyaretlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. İkili ilişkilerin gelişmesinde büyükelçiliğimizin bu örnek çalışması önemli bir katkı sağlayacaktır. Kendilerini Samsun'da görmekten büyük bir memnuniyet duydum." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Hüseyin Aksoy, Büyükelçi Johnson Agara Olwa'ya ziyaretin anısına üzerinde lale motifleri işlemeli bir tablo hediye etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!