Dört yıldır aranan şüpheli yakalandı

Bakırköy Cizreliler Derneği'nde 2009 yılında AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın kardeşinin öldürülmesi ve 6 kişinin yaralanmasına ilişkin hakkında yakalama kararı bulunan Ulaş Çukurlu, Güngören'de yakalandı.

Dört yıldır aranan şüpheli yakalandı
Dört yıldır aranan şüpheli yakalandı
GİRİŞ 19.04.2014 01:43 GÜNCELLEME 19.04.2014 01:43

Edinilen bilgiye göre, 2 Aralık 2009'da Ferhat Ak, oğlu Kürşat Ak ve Ulaş Çukurlu, haraç istedikleri öne sürülen İlhan Başaran'ı, Bakırköy Cizreliler Derneği'ne kadar kovaladı. Açılan ateş sonucu AK Parti Şırnak Milletvekili Dindar'ın iş adamı kardeşi Mehmet Selim Dindar hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ulaş Çukurlu hakkında 2010'da "kasten adam öldürme ve yaralamaya azmettirmek" ve "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından yakalama kararı çıkarıldı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, o tarihten beri izine rastlanmayan Çukurlu'nun Güngören'deki bir evde gizlendiğini belirledi. Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Çukurlu'yu gözaltına aldı.

Yakalama kararı dışında, başka bir suçtan hakkında kesinleşmiş 9 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenilen Çukurlu, emniyet ve adliyedeki işlemlerinin ardından Metris Cezaevi'ne gönderildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!