Gasp dehşeti kamerada / İZLE

Gündüz saatlerinde yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 20.04.2014 00:17 GÜNCELLEME 20.04.2014 00:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi 2/18 sokakta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarak İstanbul'a gelen Suriye uyruklu Abdülhamit Ç.yi elinde telefonla yürüdüğü sırada üç kişi takip etti.

DÖNER BIÇAKLI GASP ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Mustafa Ö., Abdülhamit Ç.'yi yolda durdurarak elinde bulunan cep telefonunu aldı. Mustafa Ö., tepki gösteren Abdülhamit Ç.yi belinden çıkardığı döner bıçağı ile korkutarak iki arkadaşının da yardımıyla çelme takarak yere düşürdü. Bu sırada Abdülhamit Ç'nin cebinde bulunan 200 lira parasını da aldı. 

Yerden kalkan Suriyeli Abdülhamit Ç. kaçmaya çalıştığı sırada, Mustafa Ö. elindeki döner bıçağı ile kolundan yaraladı. Olay yerinden kaçarken yardım isteyen Abdülhamit Ç.'nin bağırmasını duyan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bağcılar Ekipler Amirliği'nde görevli polisler yaşanan kovalamacanın ardından Mustafa Ö.'yü kıskıvrak yakaladı.

KAÇAN İKİ ŞÜPHELİ ARANIYOR

Çevrede bulunan güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkalini ve kimliklerini belirleyen polis bu kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Döner bıçağı ile kolundan yaralanan Suriyeli Abdülhamit Ç. polis ekipleri tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdülhamit Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Murat Turk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz Vakti. istanbulun en varoş yerlerinden biri bagcilar meydan olmasa bile fatih göztepe fevziçakmak çiftlik gibi yerler de bu görüntüleri görmek normal emniyet sivil olarak daha çok dolaşmalı böyle yerlerde polisimizi de kutlarim yakalamişlar umarim mahkeme serbest birakmaz
    Cevapla
  • WiTaMiN 9 yıl önce Şikayet Et
    ................ Herkez duvardaki prizlerde 220 volt oluğunu ve parmağını sokduğunda çarpılacağını bilir. ( Yaşlılar çocuklar ve sarhoşlar hariç ) Bu hırsızlıkların önüne geçilemiyor aslında formül çok basit, Allah casiye suresi 18. ayetde şeriat'ı emrediyor bizim insanımızda küfür ediyor, Bu hırsızlıklara Allahın emrettiği el kesme cezası verilmediği sürece bu görüntüleri daha çok görürüz
    Cevapla
  • Kemal Çağlar 9 yıl önce Şikayet Et
    ELLERİ KESİLSİN!. Başka türlü bu olayların önüne geçilemez!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”