Zekeriya Öz'den Reza Zarrab'a 'özel' tweetler

17 Aralık operasyonu sonrası görevinden alınarak Bolu'ya tayin edilen Savcı Zekeriya Öz'den olay olacak Reza Zarrab tweetleri geldi.

Zekeriya Öz'den Reza Zarrab'a 'özel' tweetler
Zekeriya Öz'den Reza Zarrab'a 'özel' tweetler
GİRİŞ 21.04.2014 07:28 GÜNCELLEME 21.04.2014 07:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İlk olarak Akşam gazetesinin yapmış olduğu bir haberi hatırlatan Öz, sonrasında Reza Zarrab röportaj fotoğrafını paylaştı.

Zekeriya Öz Twitter'da, "U dönüşünün sebebi ne ola ki" yazarak, Akşam gazetesinin 7 Ocak 2013 tarihli manşetini paylaştı. 7 Ocak tarihli Akşam gazetesinin manşetinde "320 kilo altınla böyle uçtu" denilerek, haberin içeriğinde Reza Zarrab'ın 320 kilo altınının havaalanında bulunduğu anlatılmıştı.

Zekeriya Öz bu paylaşımının ardından Reza Zarrab'a da gönderme de bulundu. Zarrab'ın A Haber'de yaptığı açıklamalardan bir kare paylaşan Öz, şunları yazdı:

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır altın eğer avanta varsa altındır"

YORUMLAR 11
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    ya ne şovenist tiwitler bunlar.. . bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır diyorsunuz, hemde biz herhangi bir ülkeye bağlı değiliz diyorsunuz.. sizin gibi okçular tepesini terk etmeyeceğiz..
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir savcı olamaz!. bu nasıl bir hukuk adamı? bir hukuk adamı muhatabıyla sanık ile twit,internet üzerinden bu şekilde ,basitçe nasıl polemiğe girer? bunlar sanık ve hukuk adamından çok iki rakibin,iki düşmanın durumuna benziyor. ne o Zekeriya?bu adam senin rakibinmi, nedir bu kıskançlık?sen daha dubai tatilinin faturalarını açıklamamışsın ali ağaoğlunu nasıl tehdit ettiğin konusunda tek laf etmemişsin milletle bu şekilde uğraşmak ne demek ? sen hukuk adamı isen faturası kesilmeyen trilyonlarca himmet paralarının peşine düşer,sınavda çalınan soruları sorgulardın.yoksa reza ile size değilde başka yerlere himmet etti diyemi uğraşıyorsunuz ?ee osa seni bir tatile yollayaydı böyle olmazdı demi?
    Cevapla
  • buzlucalı 9 yıl önce Şikayet Et
    dubai dubai olalı böyle yüzsüz görmedi. sen utanmadan hala konuşabiliyormusun
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    ..."Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır altın eğer avanta varsa altındır"..... ......Görev hikayesi ile Ailece cümbür cemaat defalarca yurt dışı yapanlarda , Dubailerde 5 yıldızlı otellerde,safari yapanlarda gördük!!!?.....
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli twit tıyorsun... Millet senden belge bekliyor. 100 küsur gün oldu. Dürüst ve ahlak sahibiysen iddia ettiğin belgeleri göster.. Bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada