Çarpıcı iddia! Yazıcıoğlu kazasının görüntüleri...

25 Mart 2009'da seçim gezisi sırasında helikopteri düşen ve hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili, ailenin avukatı çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Çarpıcı iddia! Yazıcıoğlu kazasının görüntüleri...
Çarpıcı iddia! Yazıcıoğlu kazasının görüntüleri...
GİRİŞ 21.04.2014 13:37 GÜNCELLEME 21.04.2014 13:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, aynı kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş'in tüm detayları kameraya aldığını iddia etti. Ekici, "Görüntülere ulaşır ulaşmaz kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

"İLK DAVA AÇILDI"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, katıldığı canlı yayında Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Soruşturma kapsamında ilk kez bir görevliye dava açıldığını belirten Ekici, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun ayağı ve kaburgası kırık, hastaneye kaldırılıyor' bilgisini geçen K.Maraş İstihabarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen'le ilgili geçtiğimiz perşembe günü dava açıldı" dedi.

"DÜŞÜŞ ANININ GÖRÜNTÜSÜ VAR"

Kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş'in kamerasından çıkan görüntülerin savcı tarafından incelenmesini talep ettiklerini söyleyen Selami Ekici, "Çok çarpıcı görüntülerin olduğu, bu görüntülerin de birileri tarafından kaybedildiği noktasında bilgiler ulaşıyor bize. Habercilik refleksiyle İsmail Güneş'in, helikopter düşerken kamerasını kapatmasıı mümkün değildi. Biz de buna pek inanmıyorduk. Ulaştığımız bilgiler de İsmail Güneş'in helikopter düşerken ve düştükten sonra kamerasını kullandığı, görüntüler olduğu ve bu görüntülerin de bazı kişilerin eline geçtiği yönünde. İnşallah önümüzdeki günlerde bu görüntülere de ulaşıp kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • Furkan D. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu istihbaratçı... ..yeni MİT müsteşarın atanmasıyla ilk iş olarak, görevden aldığı yüzlerce istihbaratçıların mensup olduğu örgüte ait olmasın? Ya da defalarca yanlış koordinat veren genelkurmaydaki bazı subayların mensup olduğu örgüte...
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Eli tornavidalı Keçiler, o görüntüleri de sildi elbette, yaptıkları iş neticesinde İDAM cezası verilmeli. Ne oldu o keçilere? Disiplin cezası bile almadılar. Adımız göya hukuk devleti. TSK ise hala muz cumhuriyetinde yaşıyor.
    Cevapla
  • SEÇKİN ÖZER 9 yıl önce Şikayet Et
    kazan misali. bu konu niye bakadar tekrar tekrar gündeme geliyor sonunda neye ulaşıcaz
    Cevapla
  • Aziz küçük 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin yazıcıoğlu. bencede muhsin yazıcıoğlu cumhurbaşkanı Turgut özal eceliyle ölmedi öldürüldü ve kim bilir daha niceleri kaza süsü verilerek öldürüldü
    Cevapla
  • Mehmet Küçük 9 yıl önce Şikayet Et
    Dilipak bilmecesi. Abdurrahman Dilipak, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazada ölmediğini, infaz edildiğini söyledi. Helikopterin sert inişi sonrası, bölgeye gönderilen ekibin Yazıcıoğlu'nu öldürdüğünü iddia eden Dilipak, ölmeden önce BBP liderinin iki rekat namaz kıldığın söyledi. Bunları söylediğine göre kimlerin yaptığınıda biliyordur herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu