CHP'den sendikalara 1 Mayıs ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin sendikacılara 1 Mayıs desteğinde bulundu.

CHP'den sendikalara 1 Mayıs ziyareti
CHP'den sendikalara 1 Mayıs ziyareti
GİRİŞ 21.04.2014 14:34 GÜNCELLEME 21.04.2014 14:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı'nda Taksim'e gelmek isteyen sendika temsilcilerine destek vermek için sendika yöneticilerini ziyaret etti.

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den oluşan 1 Mayıs Komitesi, Gezi Parkı merdivenlerinde saat 12'de 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı ile ilgili açıklama yapmak istedi. Polis sendika temsilcilerine açıklama için izin vermedi. Yaşanan gerginlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gerginlikten sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Taksim'deki sendika yöneticilerini ziyaret etti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tekin şöyle konuştu: “Bir ülkenin başbakanı bir önceki günkü konuşmasında sivil toplum örgütlerinin, sendikaların, kendilerini özgürce ifade edebileceği bir basın toplantısına bile tahammül edemiyorsa gelinen noktaya bakın. Nedir buradaki arkadaşların talebi? Çok insani bir talep. Burada şehit düşmüş arkadaşları hakkında ve 1 Mayıs ile ilgili bir basın toplantısı yapılacak. Ve bu basın toplantısına tahammül edemeyen bir diktatör ile karşı karşıyayız. Sendika ve sivil toplum örgütlerinin 1 Mayıs günü yalnız olmadığını göreceksiniz.”

YORUMLAR 3
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    destek. siyasi hayatları boyunca bu ülkede yakıp yıkmaktan başka çalışma yapmışlarmı,yakıp yıkanlara destek veriyorlar bir sefer de hizmete destek verseler ,vermezler çünkü kimyalarına ters duşer ,asıl duşunulmesi gereken hizmete karşı,islama karşı olan bunlar nasıl yuzde 25 oy alır ,halkımızın yuzde 25 i hizmete ve islama karşımı
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP, milletin tersine gittiğiniz içindir, vatandaş size oy vermiyor !. bu tersliği kurulduğunuzdan beri yapıyorsunz ! biliyorsunuzki sendikalar taksime ortalığı yakıp yıkmak için çıkıyor ! sizde destek veriyorsunuz ! değil size oy vermek size gübre bile vermem !
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    demezler mi. bir de seçimlerden sonra demezler mi 'biz nerde hata yaptık' diye. bu ülkeyi karıştımak isteyen kim veya hangi oluşum varsa chp hep onların yanında oldu. bu devam ettikçe de bu halk hiç bir zaman onlara oy verip iktidara getirmeyecektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi