Feyzioğlu'ndan muhalefete eleştiri

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, muhalefet partilerini yaptıkları hata yüzünden uyardı.

Feyzioğlu'ndan muhalefete eleştiri
Feyzioğlu'ndan muhalefete eleştiri
GİRİŞ 22.04.2014 13:04 GÜNCELLEME 22.04.2014 13:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adının geçtiğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, henüz Cumhurbaşkanı adayı çıkaramayan muhalefeti eleştirdi. Feyzioğlu, "Muhalefet partilerininde bir adayı belirlemekte fevkalede geç kaldıklarını ve bunun da toplumda iktidarı alternatifsiz bırakarak umutsuzluğa sebebiyet verdiğini ifade ederim" dedi.

YORUMLAR 7
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    bunun ağabalarıda . havasını almıştı. hani yekta güngör, vural savaş ve nuh mete yükseller gibi. bunlar cübbe içinde aslankesilirler cübbeden çıkınca millet onlara gerekliayarı çeker, onlarda laik oldukları dernek köşelerine kayar dururlar...
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    KURUFASULYE GİBİ KENDİNİ NİMETTEN SANIYOR.AKLI SIRA BENİ ADAY GÖSTERİN DİYOR.. Muhalefetin aklıyla alay ediyor. aklı sıra beni aday gösterin diyor. cüppeyi çıkar in meydanlara boyunun ölçüsünü al.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    FEVZİOĞLU SEN KİMSİNDE MUHALEFETİ UYARMA YETKİSİ BULUYORSUN KENDİNDE.SEN KENDİ İŞİNE BAK HERKES ÖNÜNDEN YESİN.ÇIKAR CÜPPEYİ ÇIKAR İN MEYDANLARA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ AL.. Fevzioğlu sıenin resmi olarak bir sıfatın yok.Barolar birliği başkanı olmak kendi işinden başka,oraya buraya burnunu sokmak değildir.Hukukçu hukuk işlerini yapsın,bürakrat bürakrasi işini yapsın,siyasetci siyasetini yapsın.muhalefetin avukatlınığını verdiler bizim haberimiz yoksa açıkla.Siyaseti seviyorsan çıkarır cüppeyi meydanlara inersin boyunun ölçüsünü alırsın.
    Cevapla
  • B.Ali KÖKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz bir Tayyip Erdoğan tek. top da sizin kaleyide siz seçin 5 avans 6 da biter)))
    Cevapla
  • Emre Çiçek 9 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin Sonu Aynı. Özellikle görsel medyada iki dakikadan fazla yer bulanların kendilerine olan güvenleri aşırı artıyor. Özellikle malum medyanın ön plana çıkarmaya çalıştığı fakat, her defasında milletin tokatını yiyip rezil olanlardan pek farkı olmayacakmış gibi geliyor bu şahsın sonu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi