Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları başladı

İstanbul Emniyet Müdürlülüğü, 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olan Taksim Meydanında hazırlıklara başladı.

Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları başladı
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları başladı
GİRİŞ 24.04.2014 13:56 GÜNCELLEME 24.04.2014 14:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Polis, 1 Mayıs'ta izinsiz kutlama ya da eylem yapmak isteyen gruplar için meydana ve çevresine bariyer koydu.

Yaklaşan 1 Mayıs nedeniyle Taksim Meydanı ve çevresine güvenlik bariyerleri yerleştirilmeye başlandı. Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmemesinin ardından çok sayıda polis bariyerleri konuşlandırılmak üzere meydana getirdi.

Bariyerler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bazı noktalarda kurulmaya başlandı. Bariyerlerin Taksim Meydanı ve çevresinde gerek görülecek cadde ve sokak başlarına konulması bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • feyzullah okur 9 yıl önce Şikayet Et
    heykelleri kaldırın bir gece. çözüm : başbakan yada belediye miting alanı dediği alana bir tane kaide yapsın gece millet uyurken taksimdeki heykelleri kırmadan o alana taşısın çelenk koyacak heykele tapacak oraya gitsin, taksimdeki kaidenin olduğu yere o gece bir inşaat çukuru açsın içini su doldursun giren çamura batsın.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    çapraz kaynaklı 60x60 köşebentlerle barikat kurun.eskilere alışkın onlar.. o resimde görülen bariyerler olmaz, ukraynada çarpı şeklinde olanlar vardı onlardan imal ettirin. o daha etkilidir.bunları deler geçerrler. silivride deldiler. elbet bazı CHP mebuslarının yardımı ile falan.. ama en güzeli çapraz kaynaklanmış bariyerlerdir.çevirin taksimi bunlarla iki sırta , bakın girebiliyorlar mı.zaten o gün istiklal esnafı kepeng indirir.interkontinental otele dokunamazlar, yanacaklarını bilirler.yanındaki banka zaten kendi bankalaraı sayılır. sadece gümüşsuyu başında belediyenin garip ekmek büfesi var. hırslarını burdan alırlar. metroyu da durdurun. parçalarlar.AKM yi öyle pis bırakmayın bari taksim camisi yapın dedik anlatamadık.taksimin ucubesine bu enteller de laf söyletmezler.biliyorlar cami yapılacağını da şimdiden, ön alıyorlar işte..neyse epey şenlikli olacak bu 1 mayıs.inzibatiyeler, şu sanatçı tayfasına göz kulak olsunlar. geriden geriden öndekileri kışkırtırlar..sonra da önce onlar kaçar..hadi bakalım.. allah hayırlısını versin bu ülkeye diyelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi