Bahçeli: Erdoğan hemen çekilmeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, 1915 olaylarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamayı tekrarladığını ifade ederek, "Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığından hemen çekilmelidir" dedi.

Bahçeli: Erdoğan hemen çekilmeli
Bahçeli: Erdoğan hemen çekilmeli
GİRİŞ 24.04.2014 15:03 GÜNCELLEME 24.04.2014 15:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin 1915 olaylarıyla ilgili yapılan açıklamaları hatırlatması üzerine Bahçeli, dün yaptıkları yazılı açıklamaları aynen tekrarladıklarını ifade etti. Bahçeli, "Dün çok ayrıntılı bir açıklama yapmıştık. Bugün de aynı açıklamayı tekrar ediyoruz. 24 Nisan itibariyle Amerika Birleşik Devletleri Başkanının yapacağı açıklamayı bekledik. Hepsini göreceğiz, dinleyeceğiz. Bir tek şey söylemek istiyorum. Türkiye'de birçok çevreler 'hepimiz Ermeniyiz' diyorlar. Zannediyorum Başbakan da aynı şeyi, başbakanlık makamı olarak söylemeye başladı. Bu büyük bir talihsizliktir. Cumhurbaşkanlığı adaylığından hemen çekilmelidir" dedi.

YORUMLAR 5
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir parti baskanina yakisan mantik sekli... Yahu kardesim adam daha bir hafta evvel yuzde 46 oy aldi,sen ne aldin,ne hakla boyle konusuyorsun,iradesi sende mi,ister olur ister olmaz sen ne karisiyorsun,ha cesaretin varsa sende adayligini koyar ve boyunun olcusunu alirsin.
    Cevapla
  • Halilibrahim Onur 9 yıl önce Şikayet Et
    OLUR. tabi tabi erdoğanı başka türlü yenemeyeceğinizi anladınız çekilmeli diyosun çok beklersin
    Cevapla
  • tekvir99 9 yıl önce Şikayet Et
    gülmeyelim de ne yapalım... aşbakanımız cumhurbaşkanlığına daha aday olmadı ki, çekilsin.. el insaf ..bahçeli mozambikte mi yaşıyor anlamıyorumm...daha adaylar bile belli değil...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanın çekilmesine ayrılmasına ne kadar heveslisiniz yaw ! . Herşeyden evvel oturup düşünüp seçimlerden evvel yaptığınız tantanalardan sonra aldığınız oy oranı ile siyaset yapıp yapamayacağınızı hesaplamanızdır !
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hee tamam. meydan size kalsın ki acımızdan ölek hee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı