Cemil Çiçek, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, selam vermek için ayaklandığı Cemil Çiçek'in kendisi ile tokalaşmaması sonrası büyük bir şaşkınlık yaşadı.

GİRİŞ 25.04.2014 11:38 GÜNCELLEME 25.04.2014 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesinin kuruluşunun 52. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen törende devletin zirvesi hazır bulundu. Törende Twitter ve HSYK kararları için 'Saygı duymuyorum' diyen Başbakan Erdoğan ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile ilk kez karşılaştı.

CEMİL ÇİÇEK, KILIÇDAROĞLU İLE TOKALAŞMADI

30 Mart yerel seçim sürecinde birbirlerine yönelik sert ifadeler kullanan Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da törende tokalaşması dikkat çekti. Ali Babacan ve Cemil Çiçek'in de katıldığı törende Erdoğan'ın ardından salona gelen Çiçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadan yerine geçti.

YORUMLAR 1
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    YA BU HÜKÜMET SEVİLMEZ Mİ ALLAH AŞKINA. türkiye türkiye olalı böyle hükümet görmedi. altın hükümet işte bu hükümettir. bu hükümetin kıymetini bilmek lazım. çünkü dostunu sevindirmesini, düşmanını da kahretmesini çok iyi biliyor. allahım bu hükümeti sevdiğin her şeyin hürmetini koru ve muvaffak et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz