O iddialara cevap verdiler

Recep Sert, Antalya'da hasta bakıcılık yapan Esma Aykul ile İnegöl'de aile arasında törenle nişanlandı.

O iddialara cevap verdiler
O iddialara cevap verdiler
GİRİŞ 26.04.2014 08:26 GÜNCELLEME 26.04.2014 08:26

Türkiye onu geçtiğimiz yıl Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği yüz nakli operasyonuyla tanıdı. 7 yıl önce temizlediği tüfeğin ateş almasıyla yüzünden yaralanan Bursa İnegöllü Recep Sert (27), geçen yıl Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yapılan başarılı operasyonla yeni yüzüne kavuştu. Recep Sert, Antalya'da hastabakıcılık yapan Esma Aykul ile İnegöl'de aile arasında törenle nişanlandı. Esma Aykul, Vatan'a şunları söyledi:

"Gazetelerde çıkan birçok haber yanlış. Ben aşkımı haber olsun diye yaşamıyorum. Kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda değil, bunun adı aşk..." Çok mutlu olduğunu belirten Recep Sert ise "Esma ile hastaneye geldikten sonra 9 ay önce tanıştım. Aramızda sadece arkadaşlık vardı. Fakat iki ay önce duygusal anlamda yakınlaşma oldu. Ablası Hatice Hanım, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde böbrek nakli olmuştu. Hep birlikte pikniğe gittik. Arkadaşlığımız ilerledi. Birbirimize itiraf edemediğimiz duyguyu yaşadık. O, beni tanıdıkça dürüstlüğümden çok etkilendiğini söyledi" dedi.

DOKTORLARI MUTLULUK DİLEDİ

Doç. Dr. Özlenen Özkan "Recep Sert'in nişanına Ömer Hoca ile ben de davetliydik. Ancak kongrede olduğumuz için nişana gidemedik. Mutluluklar diliyoruz" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı