Türkiye'yi kahreden olayda son dakika!

Gizem'i öldüren cani için akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi istendi.

Türkiye'yi kahreden olayda son dakika!
Türkiye'yi kahreden olayda son dakika!
GİRİŞ 30.04.2014 23:11 GÜNCELLEME 01.05.2014 06:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren 25 yaşındaki S.A., akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi. Cinayet zanlısı S.A., yakalandıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanarak Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderilmişti.

Bugün öğle saatlerinde S.A'nın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. S.A'nın 2 hafta boyunca hastanede müşahade altında tutulacağı ve çeşitli testlerden geçirilerek akli durumu ile ilgili rapor hazırlanacağını bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • murat özcan 9 yıl önce Şikayet Et
    murat özcan. şuuru yerinde olan zaten böyle birşey yapmaz Allah korusun rapor zaten kurtuluş yolu olur ona ,ikincisi şu yorum yapan arkadaş senin ki nasıl bir zihniyetse özrü kabahatinden beter cinsinden sana şöyle sorayım şu 12 sene öncesinde dünya o kadar güzeldi ki şimdi bu iktidarla mı bozuldu bence senin gibi düşünenlerin de birer rapora ihtiyacı var DOĞRU MU :!!!
    Cevapla
  • omer faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    sadece suçlu o mu? . hiçbir şey onun yapmış olduğu vahşeti aklmaz ama Akp iktidara geldiğinde 13 yaşında olan bir çocuktu bugün 25 yaşında 12 yıl ahlak ve maneviyattan yoksun yetiştirilen bu ve bunun gibi nesilden herşey beklenir.. sizce sadece suçlu o mu?..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar