Canavar katil tecavüz etmemiş

Adana'da kaybolduktan 2 gün sonra öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i vahşice öldüren katilin çocuğa tecavüz etmediği ortaya çıktı.

Canavar katil tecavüz etmemiş
Canavar katil tecavüz etmemiş
GİRİŞ 03.05.2014 09:31 GÜNCELLEME 03.05.2014 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde 27 Nisan 2014 günü kaybolduktan 2 gün sonra, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz öldürülmüş halde bulundu. Katil zanlısının ise Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A. olduğu belirlendi. Katil zanlısının çocuğun ablasını kendisine vermedikleri için önce bıçaklayıp daha sonra yakarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Gizem'in ablasıyla evlendirilmediği için ve minik çocuğu diri diri yakmaya çalıştığı için polis tecavüzden de şüphelendi ancak otopsi sonuçlarına göre minik Gizem'i vahşice öldüren Süleyman A.'nın çocuğa tecavüz etmediği belirlendi.

Katil zanlısı, ifadesinde de tecavüz etmediğini söylemişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    KATİL KİŞİ. İçini intikam ,kin ve nefret duyguları kaplamış. ama şunuda gözardı etmiyelim.... içinde CANİLİK RUHU varmış ki yapmış, eğer içinde caniik ruhu taşımasa idi olayları kabullenir,istediği kızın ailesini mantıklı karşılar,sadece bir sitemle olayı kapatırdı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü