Astsubay gözyaşlarıyla uğurlandı

Ankara Güvercinlik Jandarma İnşaat Grup Komutanlığı'ndan geçici görevle 3 gün önce gittiği Batman Jandarma Bölge Komutanlığı'nda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 39 yaşındaki Jandarma İstihkam Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Selçuk, memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

Astsubay gözyaşlarıyla uğurlandı
Astsubay gözyaşlarıyla uğurlandı
GİRİŞ 05.05.2014 17:04 GÜNCELLEME 05.05.2014 17:04

Astsubay Hasan Selçuk için bugün öğlen Zağnos Paşa Camisi'nde resmi cenaze töreni düzenlendi. Törene, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, silah arkadaşları ve 12 yaşındaki oğlu İsmail Selçuk, eşi 35 yaşındaki Bahar Selçuk yakınları ve çok sayıda Balıkesirli katıldı. Vali Ahmet Turhan, şehidin eşi Bahar ve oğlu İsmail Selçuk ile yakınlarına başsağlığı diledi.

kılınan namazın ardından Şehit astsubayın bir süre askerlerin omzunda taşınan Türk bayrağına sarılı cenazesi, cenaze aracına konulup, Çınarlıdere Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenazede, güçlükle ayakta durabilen Astsubayın eşi Bahar Selçuk'a, oğlu İsmail Selçuk ile bir kadın astsubay destek oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor