Askeri araç şarampole uçtu: 3 Şehit ve 8 yaralı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu 3 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.

GİRİŞ 05.05.2014 22:56 GÜNCELLEME 06.05.2014 09:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar Köyü Gelişen mezrası yakınlarında askeri aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 asker şehit olurken, 8 asker de yaralandı. Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Arapuşağı köyüne devriye görevine giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu biri astsubay çavuş, 5 asker yaralandı.

HAKKARİ'DE 3 ŞEHİT

Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Gelişen mezrası yakınlarında meydana geldi. Devriye görevi yaptığı belirtilen 'Kirpi' adı verilen askeri zırhlı araç, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Meydana gelen kazada, 1 asker şehit olurken, 10 asker de yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan askerlerden 2'si de kurtarılamayarak hastanede şehit oldu.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralılardan durumu iyi olduğu belirtilen 2 asker, ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğerleride helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Şemdinli Kaymakamı Adam Ünal da Şemdinli Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı askerlerin durumları hakkında bilgi aldı.

KAYNAK: İHA, AA
YORUMLAR 7
  • Aziz DOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    gurhan. senın gıbıler bozulmassa ;surecte bozulmaz bozma kendını kardeş
    Cevapla
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    Gürhan. şehitlerimize en büyük saygısızlğı yapıyorsun Allah seni ıslah etsin.2. yıla giriyoruz çatışma olmuyor ve sen bu olayı bu şekilde yorumluyorsun.yazıklar olsun şu zihniyete bakın ya
    Cevapla
  • Necmi Agansoy 9 yıl önce Şikayet Et
    pes dogrusu. yorumun birinde kaza süsü verin demişler ne kadar hasta bir düşüncee emin olun terore 3 şehit versmiş olsaydık şuan kandıl bombalanıyor olurdu ama bence kandilden daha tehlikeliler var..........
    Cevapla
  • Abdullah Genc 9 yıl önce Şikayet Et
    Kan kokusuna doyamayan zihniyet. Gürhan, sana (haşa) vahiy mi geldi, kaynağın ne? PKK bile biz yaptık demiyorken (süreci bozmak istiyorsa niye demesin?!), CNN, DHA, CHA "PKK şehit etti, süreç bozuldu!" diye zil takıp oynamıyorken, seni rahatsız eden ne?! Sürecin işliyor olması neden bu kadar kanınıza dokunuyor sizlerin? Avuç ovuşturmayı bırakın da, kan akmaması için dua edin! Kan ile siyaset olmaz!
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 9 yıl önce Şikayet Et
    gürhan kardeş.... . İHA yı dha veya cha ile karıştırma... yalan haberleri kimin yaptıgını millet bilmekte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi