Meteoroloji'den 25 ile kuvvetli yağış uyarısı

İzmir, Aydın, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Antalya, Isparta ve Burdur için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji'nin uyarıları bu illerle de sınırlı değil...

Meteoroloji'den 25 ile kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den 25 ile kuvvetli yağış uyarısı
GİRİŞ 09.05.2014 09:18 GÜNCELLEME 09.05.2014 11:07

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Antalya, Mersin, Burdur, Isparta ve Muğla'da havanın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi, yağışların Antalya merkez, doğu ilçeleri ile Isparta ve Burdur'un güneyinde etkili olması bekleniyor.

Tahminlere göre, denizlerde ise rüzgar Bodrum ile Kaş ilçeleri arasında kuzeybatıdan, Kaş ile Anamur ilçeleri arasında ise güney yönlerden 3 ila 5, açıklarda 6 kuvvetinde esecek, dalga yüksekliği ise 1 ila 2 metre, açıklarda 3 ila 4 metre arasında olacak. Havanın ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı şeklinde olması bekleniyor.

MARAMARA VE EGE'DE DE YAĞIŞ VAR

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir, Aydın ile Çanakkale'nin doğu kesimlerinde, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Eskişehir ve Balıkesir il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 

Hava sıcaklığının ise 3 ile 5 derece azalacağı, rüzgarın da güney ve batı yönlerden orta kuvvette eseceği bildirildi.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'YA DA UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, doğu bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışlar, Tunceli, Bingöl, Muş, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin ile Batman'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!