Cumhurbaşkanı Gül nikah şahitliği yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kızının düğününe katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, kız tarafının nikah şahitliğini yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül nikah şahitliği yaptı
Cumhurbaşkanı Gül nikah şahitliği yaptı
GİRİŞ 11.05.2014 13:00 GÜNCELLEME 11.05.2014 13:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üç günlük Kayseri programının ilk günü akşam düğüne katıldı. Gül, akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, Mehmet Karaca ile dünya evine girecek olan kızı Merve'nin düğünü için Flamingo De Luxe salonuna geçti. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın kıydığı nikahta; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bağımsız Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün nikah şahitliği yaptı.

Nikah sonrasında Cumhurbaşkanı Gül, evlilik cüzdanını Merve'ye verdi. Gül, "Merve, bugüne kadar nikahları hep baban kıyıyordu. Hep kendi cüzdanları veriyordu. Şimdi bekliyor ve biz veriyoruz. Daha iyi saklar diye hep gelinlere veriliyor. Mehmet de lazım olduğunda Merve'den bunu alabilir." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri