Kara çizmeli adam: Devlet malına zarar veremezdim

Gösterdiği hassasiyetle Türkiye'nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü anlattı. Yalçın, "Temizlik imandan gelir, devlet malına zarar veremezdim" dedi.

GİRİŞ 15.05.2014 14:30 GÜNCELLEME 15.05.2014 16:35
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Soma'da kara çizmeleri ve hassasiyeti ile Türkiye'nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü TRT'ye anlattı.

Yalçın, 'Şükür Allah'a çıktık sağ selamat. Biraz üzüntü de var, öbür arkadaşlar orada kaldığı için. Temizlik imanda gelir. Elhamdülillah Müslümanız. Devletin malına da zarar vermek iyi değil. Onlar oraya onlar bizim için gelmişler. Bizim için koşturuyorlar' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 47
  • Aziz AKBIYIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Kürt Kardeşim. Benim altın kalpli kürt kardeşim Allah'a emanet ol.
    Cevapla
  • fethullah ÇELİK 9 yıl önce Şikayet Et
    Hassasiyet Haysiyetten gelir. İşte böyle... Bir gerçek emekçinin hassasiyetine bakın, bir de emekçinin hakkını savunuyoruz diye camilere pis ayakkabılarıyla girip içki içen haysiyetsizlere bakın... Seninle gurur duyuyorum işçi kardeşim
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇIKARMA. Çıkarma kardeşim o çizmelerini, Sen o helâl peşinde koşan çizmelerini çıkaracağına,bazı kişiler kalplerini söküp atsınlar. Tabiki anlayana.
    Cevapla
  • hüdayi çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    hepsi unutulur gider, çünkü burası Türkiye.... bir yakınım sağ kurtuldu, bazı yakınlarım paşa vardiyasındaydı. bir çok yakın köylüm vefat etti... insan çok yakını ölmeyince acının ne olduğunu yüreği nasıl yakıp kavurduğunu hissedemiyor... Allah rahmet eyleye... çok değil bir süre sonra hepsi unutulur... kervan yine yürür... zenginler yine işini bilir... değişen hiç bir şey olmaz... zihniyet değişmedikçe...gelmeden önce haber verilen teftişten ne çıkar ki... zihniyet değişmiş olsa almanya burnunuzun dibinde...hiç mi bakmaz yetkililer almanyada nasıl oluyor bu işler diye... Türkiyede kaçak maden senelerce çalışıyor ancak ölüm olursa haberi oluyor yetkililerin...naparsın burası Türkiye...sağ kalanlar yine döner madene. dönmeyip de ne yapacak, ekmek davası...Senelerce korkuttu babam, oğlum okumazsan madenin yolu belli, okumasaydım belki ben de yaşamıyordum şu an...Bir süre daha vah vah tüh tüh deriz, unutulur gider ta ki bir daha ki maden kazasına kadar..O KADAR MADENCİYİ TOPRAK ALTINA GÖNDERENLER, KENDİLERİ DE BİR GÜN GİRMEYECEK Mİ
    Cevapla
  • altan 9 yıl önce Şikayet Et
    uyuma.... sevgili iş adamları bu devlet malına canı gibi sahip çıkana insana iyi bir maaşla iş vermeye hazır mısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar