AGD'den Soma'ya hatim

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Soma'da yaşanan facia da hayatını kaybedenler için dün akşam Eyüp Sultan Camii'nde Kuran ziyafeti ve dua programı düzenledi.

AGD'den Soma'ya hatim
AGD'den Soma'ya hatim
GİRİŞ 16.05.2014 15:14 GÜNCELLEME 16.05.2014 15:14

Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden işçiler için yurdun dört bir tarafında dualar edilip ve hatimler okunmaya devam ediyor. Facianın olduğu ilk gün Hatim organizasyonu başlatan AGD İstanbul Şubesi okunan hatimlerin duasını Eyüp Sultan Camii'nde düzenlediği programda yaptı.

Eyüp İlçe müftülüğü ile birlikte düzenlenen programa İstanbul'un dört bir tarafından katılım olduğu gözlenirken, Soma için yapılan dualara hep bir ağızdan amin denildi.

www.somayahatim.com adlı internet sitesinde hatim toplamaya devam eden AGD İstanbul Şubesi 31 Mayıs'a kadar kampanyayı devam ettirecek.

Hatim duası 31 Mayıs'ta Ayasofya'da

AGD İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre Soma için okunan hatimlerin duası 31 Mayıs'ta ‘Zincirler kırılsın Ayasofya Camii olarak açılsın' sloganı ile düzenlenecek olan Sabah namazı programında Ayasofya Camii önünde alınacak. Dünya kuran okuma birincisi Abdurrahman Sadien'in de katılacağı programda AGD Genel Başkanı Salih Turhan'da bir konuşma yapacak.

Soma için hatim veya cüz okumak isteyenler 31 Mayıs'a kadar www.somayahatim.com internet sitesinden kayıt yaptırabilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü