Taksiciden Soma'ya duygulandıran yardım

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 3 yıldır taksicilik yapan 43 yaşındaki Coşkun Coşkun, iki taksisinin bir günlük tüm gelirini Manisa'nın Soma ilçesinde faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine gönderme kararı aldı.

Taksiciden Soma'ya duygulandıran yardım
Taksiciden Soma'ya duygulandıran yardım
GİRİŞ 16.05.2014 16:24 GÜNCELLEME 16.05.2014 16:24

Suşeri'nde taksicilik yapan evli 3 çocuk babası Coşkun Coşkun, iki aracının ön kaputunun üzerine, "Kalbimiz sizinle, bugünkü kazancımız Soma için" yazısını astı. Tarifi olmayan bir üzüntü yaşadığını belirten Coşkun, “Biz de bugün taksimetremizi onlar için açıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalanların başı sağ olsun. İnşallah böyle acıları bir daha yaşamayız. Aldığım kararla iki taksimin taksimetresi Soma için çalışacak. Elde ettiğim geliri en yakın zamanda Soma için açılacak banka hesabına aktaracağım. Sabah başladığım mesaide şu ana kadar 100 TL topladım” dedi.

Suşehri Devlet Hastanesi diyaliz merkezine giden diyaliz hastası Hacı Ahmet Tunç, “Ben diyaliz merkezinin servisi ile eve gidecektim. Taksici arkadaşın Soma için yaptığı bu duyarlı davranışını duydum ve ben de kendisine destek için taksi ile eve gitmeye karar verdim. Kendisini kutluyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!