Leyla Duran'dan Tekzip

"İkinci müftünün karısı skandalı! Gezi'den sonra sıra Soma'da" Somada da gezi tipi provokasyon bbcnin soma yalanı deşifre oldu." "İngiliz oyunu bu sefer Somada." O kadınlar bbcnin kiralık eylemcisi çıktı." "BBC'den Somada başörtülü müftü karısı skandalı" "BBC'nin çirkin Soma planı" başlıklı haberlerle alakalı Leyla Duran tarafından gönderilen tekziptir.

Leyla Duran'dan Tekzip
Leyla Duran'dan Tekzip
GİRİŞ 21.05.2014 11:46 GÜNCELLEME 21.05.2014 11:46

Tekzip Metni:

16.05.2014 ile 20.05.2014 tarihleri arasında haberinizde kullandığınız video/fotoğraf görüntüsü olarak verilen ve fotoğrafın SOL ALT ve ÜST tarafında kırmızı daire içerisine alınarak gösterilen fotoğraf tarafıma ait olup, bahse konu olan habere ait video ve fotoğraf görüntüsündeki kişi ve kişilerle hiçbir bağlantım bulunmamaktadır. Fotoğraf ile görüntüdeki kişiler farklı kişiler olup söz konusu haberinizi kaynak olarak kullanan diğer haber ajansları da bu görüntüleri kullanmakta ve kullanmaya da devam etmektedirler. Gerekli hukuki girişimler tarafımdan başlatılmış olup suç duyurusunda bulunulmuştur.

Söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığı ve kişilik haklarımı ihlal ettiğini ihtaren bildirir , tarafıma ait olan fotoğrafın kaldırılarak YASAL HAKLARIM SAKLI KALMAK koşulu ile haberin tekzip şeklinde 2 GÜN İÇERİSİNDE düzeltilmesini aksi taktirde Sulh Ceza Mahkemesi nezdinde AVUKATIM ARACILIĞI İLE hukuki girişimde bulunacağımı ihtaren bildiririm.

LEYLA DURAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...