Feyzioğlu bu kez Loğoğlu'na yüklendi

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Danıştay'ın kuruluş yıldönümündeki konuşmasında süreyi aşmasını eleştiren CHP Milletvekili Faruk Loğoğlu'na yüklendi.

Feyzioğlu bu kez Loğoğlu'na yüklendi
Feyzioğlu bu kez Loğoğlu'na yüklendi
GİRİŞ 22.05.2014 00:51 GÜNCELLEME 22.05.2014 00:51

 Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Danıştay'ın kuruluş yıldönümündeki konuşmasında süreyi aştığı için kendisini saygısızlıkla itham eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu'nun ifadesinin düşünce özgürlüğü olduğunu belirterek "Herkes istediğini söyleyebilir ama Sayın Loğoğlu biraz daha fazla çalışsaydı bizim söyleyecek o kadar az işimiz olurdu" dedi.

Adana Eczacı Odası'nın organizasyonuyla Seyhan Oteli'nde 'Türkiye'de Hukuk ve Demokrasi' konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Feyzioğlu alkışlarla karşılanırken konferans öncesinde protokolde oturmak yerine kendisine dinlemeye gelenlerin arasına karışarak bir süre sohbet edip, selfie pozu verdi. Soma'da 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciası için bir dakika saygı duruşunda bulunulmasını isteyen Feyzioğlu, kendisini dinlemeye gelenlerle soru-cevap şeklinde sohbet edip gündeme ilişkin yorumlarda bulundu.

"Geçen günlerde, CHP Adana Milletvekili, daha doğrusu sözde Adana Milletvekili, senede 3 defa gelir kendisi, Faruk Loğoğlu'nun sizinle ilgili 'Saygısızlık yapmıştır, yanlış yapmıştır' söylemlerini nasıl buluyorsunuz?" sorusuyla karşılaşan Prof. Dr. Feyzioğlu, bu ifadenin düşünce özgürlüğü olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin en önemli sorunlarını konuşuyoruz orada. Tamamı hukuki, tamamı anayasaya dayanıyor, tamamı mesleğimizle ilgili ve 15 dakika da geç gidin yahu nereye gidiyorsanız. Dolayısıyla, bu sorunları orada konuşmak zorundaydık. Sayın Loğoğlu'nun, tabi düşünce hürriyetine saygı gösteriyorum, herkes istediğini söyleyebilir ama Sayın Loğoğlu biraz daha fazla çalışsaydı bizim söyleyecek o kadar az işimiz olurdu" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"